BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Sunday, April 24, 2011

!@#$%%&

adios.....actually,,aq tataw nk tulis apa tok entry kali neyhh.....aeessshhhh....tension tahap siput lari dalam track!!!aq try sana tak menjadi,,,try sini tak menjadi...tension woo....dah la skang mggu rilex dan enjoy exam dan stress...uurrggghhhh.....then mengadap menatang neyh jaa..nk baca buku pown mood dah ta dak....neyh sebab blog lah....bhahahhaaa....(sowi aq salah kan kau wahai blog,,tp mang slah kau lah,,wat aq jatuh hati kat kau)....uiisshhh yang ta tahan,,aq tgok membe2 aq,,punya rancak dok update entry...gila2 punya....adoila...aq nk update,,tapi tak taw nk update apa..hahhah..=D..ngek toi laaa...nk biaq,,takot nanti bersawang blog aq neyh..haaaiiyaaaa.....runsing......btw...aq tengah mempergiatkan usaha aq(aicehh ayat) dalam mengenali dunia blogger..kekadang bosan laa weyhh....hahhahah...poyo!poyo!so aq tengah menggeledah segala mcm dalam tenet(internet)neyh haaa......ishhhh!!dah lah.....lg lama aq kat sni,,lgi merapu..daaaa~~~
kebosanan aq tak semanis coklat itu

p/s datin :kalo bosan kau pegi settle keja umah...hahhahhaha

0 rAhsiA: