BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Saturday, April 30, 2011

hAi,,mAcAm dA AbEs An??!!

AssAlAmuALAikum..
(ta jawab dosa,,jawab pahala..)

hehhehehheheh.....(aq memang ska gelak..)btw ari neyh da "pengabes" bulan 4...bapa haribulan hri neyh...??sure la 31 april 30 APRIL...april ader 30 hri jerk...pesal
plak da 30 hri jerk..???weyy,,jgan laa tya aq,,aq bukan penyusun kalendar omputih neyh..
(mcm pelik jerk ayat "penyusun" an...)whateverlah....
so,,esok dah masok 1 MAY...n esok adalah hari terakhir aq di KOLEJ DAHLIA 1...alamak..
mcm sedeyh plak...hhahahha...='( ...n esok adalah LAST paper tok FINAL EXAM SEMESTAR 2....
sem depan dah masuk semestar 3 weyhh..ayyoo...cepat an....sakit peha melecet minggu MDS pown dok terasa lg....kuang2...malu aehh....tapi an....aq mcm dah settle exam...
buku tak baca...exersice tak buat..aiseemeenn...ne
suma sebab MICROECONOMICS semalam lah....stress wwoooo..!!!jap2...

hah muka stress!!!!

di sebabkan itulah aq jadik malas nak study...gpown jap lg aq nak p antaq barang kat UMAH SEWA!
hahhahaha..jgn jeles k....n aq nak kuaq ngn chenta hati aku...sekali lagi jangan jeles k..
nak p release tension,,sambil stdy...malam neyh fulon habes2....n esok aq da nak balik!!!!...yehaa...!!!siok2....=D..walapon kami balik paling lambat,,tp aq tak kisah...bup bila balik
aq dah start kena keja...wahahhahah......sedeyh ka siok..???22 kowt...ngee..tak sabaq nak balik tgok katil aq,,bilik aq,,moto aq(dah kena curi!!)....nak tgok kawan2 aq...siookkklahh....!!!k lah...aq nak kemas
sikit-sikit lagi..asto nak study sementara nak tggu si chenta ati aq uh....soh mai awai,,lambat 
jgak sampainya..tapi tak paa....dy da hal....di maafkan..kalo dak MERAJUK sehari ngan dy...!!
heehhehheheh

maniskah coklat itu..????!!


pesan datin :kita boleh melupakan,,tapi satu benda yang kita tak mungkin lupakan-
~K.E.N.A.N.G.A.N~

0 rAhsiA: