BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Monday, May 16, 2011

betul ke....???!!

dulu...masa aq tak kecik tak besaq dulu,,ada owang penah gitaw aq...
"fatin..fatin..hg nak taw dak,,owang cakap,,kalo hg berselisih ngn sowang laki neyh,,even hg tak kenai dy pown,,kemungkinan besaq dy jodoh hg...hg penah rasa dak jantong hg dok dup dap,,dup dap bila selisih ngan owang jantan...??"
soklan cepumas weyhh...aq nak jawab pown tak terjawab time tuh...btw,,lantak lah kan...gpown aq tak penah rasa pown cam tuh..tah btoi ke tak aq tataw...lantak korang lah..janji aq bahagia...kuakuakuakua...=D
then,,bila aq dah besaq panjang neyh,,eyhh panjang tak besaq adalah,,hahhahahah,,aq teringat balik soklan cepumas yang membe aq tanya dulu...ishhh betoi ka haa pa yang minah neyh cakap dulu...nak taw sebab pa aq tertanya menatang neyh...btw,,aq da kenai sowang mamat neyh...dy neyh customer kat kedai pak aq...pas aq exam SPM dulu,,kan aq yang handle bahagian buat ayaq neyh...so,,bila dy mai,,owang len mai,,aq lah kena bancoh ayaq kat lepa...so,,mamat neyh suka usik aq...suka ushar aq...neyh bukan aq nak perasan....bukan sekali,,bukan dua kali,,tapi dah berkali2..dy pown penah mntax nombor fon aq,,aq kasi nombor mak aq kat dy...hahhahah...aq cakap,,tuh nombor mak,,kalo nak kawan ngan owang p habaq kat mak...tak pa lahh kan...nak di jadikan cerita,,setiap kali aq selisih ngan dy,,tetiba jantong aq dup dap,,dup dap...aq pown felik...mula2 tuh aq ingat besa ja laa....ta dak pa...tapi makin lama,,bila aq rasa laen macam tuh,,mesti aq nampak muka dy...tuh satu jugak,,felik...dalam hati teringat pa yang membe aq cakap tuh n terdetik dalam benak aq,,"isshh,,takkan dy neyh bakal husband aq kowt...??tamau ahhh..."bukan sebab pa,,,aq dah tanam dalam hati aq neyh,,kalo da laki hensem nak ngorat aq tuh saja jaaa uh,,nak tengok pompuan...nak testing kata owang....hala,,,owang hensem ngorat aq,,tak ke pelik...mesti depa nak maen2 ja...kalo aq segak macam SITI NUR HALIZA ka,,ERRA FAZIRA ka,,bleyh laaa caya,,di terima dek akal lah..haaa..nak kata dy neyh hensem tuh,,tak laaa sangat,,tapi sedap mata memandang owang kata...(owang kata lagi)..so,,aq abaikan ja perasaan aq uh...then,,hari sabtu tuh,,aq selisih lagi ngan dy kat pasar malam,,aq ternampak dy,,tapi aq wat2 tak nampak dy,,aq ingat dy tak perasan aq,,rupanya dy perasan n dy kalih tengok aq...dy masa uhh nak balik umah dah kowt,,bup dy p kowt parking moto...aq pown berjalan laa berdua ngan adik aq sowang uh,,MUHAMMAD NOOR..masa aq patah nak balik uhh,,tetiba aq tertengok blah owang dok juai mee goreng neyh,,n nak taw pa aq nampak...???hhaaa...mamat uhh tengah tengok blah kami....uuiii..tak gilaa kaa...???gila an...???gila dan felik...so aq cepat2 jalan,,sebab aq dah jadik gabra semacam...papa pown aq dah buang perasaan PERASAN TAK BERTEMPAT aq tuh...aq just anggap dy tengok blah len..dy senyum kat owang lenn..tuh jaaa...so,,untuk soklan cepumas membe aq tuh,,,aq just simpan...aq tamau kata papa...tapi an,,even aq ngan ex boyfrenz aq dulu pown,,aq tak penah rasa cam neyh ooo.....tataw lahh...jodoh Allah tuh kan di mana2 jaa...





pesan datin :jodoh pertemuan tuh di tangan tuhan...kita tak tawu apa yang sedang Allah rencanakan..

2 rAhsiA:

Anonymous said...

jodoh rahsia allah

sayA tAwu sApa sAya said...

yela....nak cakap lebeyh lebeyh pown ta bleyh..tapi yang pastinya ta derk sapa pown yang tawu sape jodoh kita....(~____^)(V)