BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Wednesday, May 25, 2011

i'm ready..!!

yee....saya bersedia menjadi ratu hati awak selamanya...saya terima awak seadanya....saya dah curahkan kasih,,sayang dan cinta saya kepada awak sepenuhnya...oik..!!!oikk!!oikkk!!apa yang aq melalut neyh...tibai mau...???"I'M READY...???"ready untuk apa neyh...??ada owang masuk minang kew...??ha'ah...aissshhh....tak ahh...saja jerk gimik...gedik kan...hahhahaha..=D..oooo so noty haaa...actually semalam tengah aq khusyuk tengok showdown,,tetiba membe aq antaq mesej..."weyhh patin,,hg punya result cam na...???owke ka..??weyhh aq dah putus asa neyh...sumpah macam tamau belajaq dah.."nasib baik dy kata macam tamau belajaq...mula lah jantong aq macam ada drum dok tengah di pukul...dum dam dum dam..ehhh dupp dupp!!dupp dupp!!!asto makin lama makin rancak....macam nak ter"qhelai"(terjatoh=terhancur=terabur=tersepah)ha laaa....aq memang dok ketaq sedia...dok tunggu result kuaq...any way,,aq reply kat membe aq neyh..."isshhh..aq tataw lah..aq pown tak cek lagi...awat..??hg owke dakk...???"aq tanya dy kena repeat paper dak,,dy cakap ada..1 eco...pointer dy 2.42...aq rasa owke laahh..sebab dy dah da peningkatan dari sem lepas....habis mak aq semayang baca quran,,dy mai jenguk aq kat hall...aq cakap kat dy.."makk!!!takowt.."sambil tangan letak kat dada...ha laaa....risau amat weyhh..!!mak tanya napa...???aq cakap..result dah kuaq...dy tanya aq macam mana...???aq cakap aq tak cek lagi..aq gtaw laa pasai membe aq yang sowang neyh...cakap dy kena repeat..mak aq punya dahi dah berkeriut keriut dah...aq lagi lah "seqhiyau"(risau)...then ta sempat showdown nak habis aq dah naek bilik..aq bukak laptop,,aq search tenet..(internet)nak taw,,masa tuh kaki tangan aq dah sejuk...serius!!!ketaq giler vavis..!!!aarrgghhh...al-maklomlah sem lepas dah kena repeat 2 paper....tuh yang risau sesangat tersangat..bukak2 aq punya result tak kuar.."keputusan anda disekat kerana anda tidak melengkapkan sufo..."cehhh...monyet betoll...frust weyhh...takowt!!!aq mesej suma membe2 aq...aq tataw nak wat macam mana...actually aq punya sufo tok subjek kos dah buat untuk sem neyh...aq p kat i-learn..aq tengok ada 1 yang tak complete..subjek yang aq nak repeat tak jadi....pada hal aq dah drop pown subjek uh...tension..!!stress!!!...macam nak menjerit pown ada masa tuh...abaikan...aq wat jugak sufo uh...aq completekan even aq ta amik subjek uh....owhh...whatever...aq tidoq...bangon subuh pagi tadi lepas aq antaq barang mak nak niaga uhh,,aq bukak lagi...n hampa..tak boleyh jugak...!!!errgghh!!!then kol 7 aq g antaq adik aq p skolah...pas antaq dy aq tolong mak kat warung dy...owang ramai...dy kelam kelibut...aq tolong lah..nak tinggal tak sampai hati...then...pas aq balik kedai beli ikan sayur suma,,n owang pown dah tak ramai...aq sembang2 ngan mak...masa uhh sebak gila aahh.....dah meraung2 dalam hati aq neyh..dah banjir n bah...!!perghh...aq cakap kat mak slow2..."mak..ada masalah neyh...result fatin kena sekat...sebab dy kata sufo tak lengkap.."dy tanya sufo tuh menatang apa..??aq gtaw laa dy...then dy tanya aq camna..??aq cakap lah,,aq ingat aq nak tanya kp(ketua program) dulu...dy cakap tak palah..aq cerita skali lagi yang member aq sowang kena repeat..aq gtaw dy yang member aq dah give up..!!dy macam paham aq...dy tanya,,"asto,,kamo macam mana...???kalo tak boleyh jugak berenti ja lah...nanti dok tanggung hutang lagi banyak2..."aq cakap.."mak!!jangan cakap macam uh...!!sedeyh..=("padahal dalam hati dah nanges tak tertahan dah...aq taw dy taruh harapan kat aq...n sekarang dy dah bagi green light kat aq tok berenti...)dy cakap kalo tak boleyh,,p keja...cari keja...aq kata kat dy...kalo aq kena repeat lagi sekali,,memang aq nak quit teros...neyh keputusan aq....n I'M READY...!!kepada kawan2...mungkin jodoh kita tok teros sama2 nak grad dah makin suram...aq pown dah tataw nak wat macam mana lgi...aq dah try....kalo da jodoh kita,,insyAllah,,aq akan langkah sama2 ngan korang sama2 pakai jubah untuk amik scroll uh...tapi aq tengok suma tuh dah makin jaoh ngan aq....maafkan aq....kekadang aq macam dah give up..tapi untuk family aq n hidup aq,,aq taw aq tak boleyh give up..!!!!thanx to all of u...kepada CIKGU AZII,,CIKGU SYA,,CIKGU SHEERA,,CIKGU TUAN,,CIKGU TEAH N CIKGU ZATI,,trimas..!!!jasa cikgu saya tak kan lupa...apa yang cikgu ajar saya akan saya jadikan sebagai dorongan untuk saya teros berjaya...segala usaha cikgu amat saya hargai...trimas jugak sebab cikgu dah bukak mata saya untuk berubah....teima kasih cikgu...selamat hari raya cikgu..!!!hehehhehe...i will miss u n love u all FOREVER N EVER..!!!
NOW I'M READY!!



pesan datin :kalo kita tak berjaya dalam pelajaran,,tak semestinya kita gagal dalam kerjaya,,gagal dalam hidop...


p/s :aq cuba mencari yang terbaek untuk aq..andai kata melepaskan saat kita bersama adalah yang terbaik aq redha..=')

0 rAhsiA: