BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Thursday, May 5, 2011

pelengkap hidupku..!!

aku bagai laut tak bertepi dan tak berkarang,,
aku bagai bintang yang tak di temani malam,,
melihat dirimu ada senyum canda dan tawa,,
yang membuat aku tak ingin pergi darimu..
teringat janji lamamu kepadaku,,
teringat aku teringat,,
teringat saat kau ada di sini,,
temaniku sepanjang hari..
bila kau pergi jauh,,
ingatlah aku,,
bila ku di sampingmu,,
peluk tubuhku,,
bila kau rindu aku,,
panggil namaku,,
ku datang menemui mu,,
peluk erat jasad ku,,
jangan lepaskan,,
tetaplah kau di sini,,
harungi malam,,
kerna hanya dirimu,,
belahan jiwa,,
PELENGKAPKU DIDUNIA..!!
teringat janji lamamu kepadaku,,
teringat aku teringat,,
teringat saat kau masih ada disini,,
temaniku sepanjang hari..
bila kau pergi jauh,,
ingatlah aku,,
bilaku disampingmu,,
peluk tubuhku,,
bila kau rindu aku,,
panggil namaku,,
ku datang menemuimu,,
kau peluk erat tubuhku,,
jangan lepaskan,,
tetaplah kau disini,,
harungi malam,,
kerna hanya dirimu,,
belahan jiwa,,
PELENGKAP KU DIDUNIA..
bila kau pergi jauh,,
ingatlah aku,,
bila ku disampingmu,,
peluk tubuhku,,
bila kau rindu aku,,
panggil namaku,,
ku datang menemuimu,,
kau peluk erat jasadku,,
jangan lepaskan,,
tetaplah kau disini,,
harungi malam,,
kerna hanya dirimu,,
belahan jiwa,,
PELENGKAPKU DIDUNIA..~~!!!

-EREN_KANGEN BAND-




neyh TUAN NOR FARHANA..actually aq da kenai dy dari sem lepas lagi..kami satu kelas..pandai,,
shantek,,bising,,hardworking..dah2,,dy tak neyh tak leyh nak puji lebeyh2..nanti pasan..aq dah
taw banyak la jugak pasai minah neyh..kan tuan kan..bagus minah neyh..walopon
kekadang angin 1 badan..kantuan kan..angin2 dy pown aq taw suma tuh bersebab..
dy neyh walopon bising,,kekadang cerewet tp dy sangat prihatin..
ska tolong member2 especially dlm study..tambah2 aq hat
tak berapa nak cerdik neyh..cerdik tahap maksima neyh..selalunya dy beletiaq
kat zati lah..beletiaq sebab sayang..ada paham..yang aq tak leyh lupa sai
minah neyh,,time wat meggi..masyaAllah,,kalo nak wat iklan meggi
or something yang nak kena shake2 neyh,,call dy kat nom
017*********..memang sempoi..pasti laris lari
customer anda kerana keterujaan tahap cicak
berenang dalam tepung dengan gaya
kuak lentang..





can u see..???see her deeply into u'r heart..how sweet her like her name..NOOR FATIHAH NATASHABIHA..i love to see she like this all the time..look she really happy right..??
i hope so...dy neyh sowang yang pemalu aq rasa..simple..tak berkira n sangat
pentingkan persahabatan..n dy neyh sangat baek n memahami..even aq
baru kenai dy sem neyh,,tapi aq dapat rasa something different from
her..tak penah mengeluh untuk tolong kengkawan..dy la teman
aq bila aq nak karok,,dy la teman aq bila aq nak tgok
movie,,dy la yang akan tanya aq da makan ka
belom..she always call me ELLA n MILE CYRUS..
hahhahah..even sora aq kalah katak menjerit
tercekik lalat..




SITI NORSHAHIRA NABILA(betoi ka nama dy neyh..??? =/ )aq mntak maaf kalo nama hang salah..
hehheheh..tamau tacing2...si kurus neyh kuat supersavers ngan pakwo dy..rajin..segak..dah2,,hat
neyh pown bukan boleyh puji sangat,,satgi dok terqheyeh2 sowang2..bahaya..dy pown
pandai..tak macam aq haa...dy pown da banyak tolong aq..slalu sedia tinga nak
dengaq pa ja aq merepek..hahhahaha..kekadang dy neyh kalot sikit..kuat
gabra..suka aq usik dy..suka sakat dy sebab dy akan senyum ja..
hahahha..last kami kat kolej,,aq tidoq sekatil ngan dy..
(dy bawak lalat tdoq sekali..kacau sungguh kan..)
tak pa laa...lalat tuh ikot dy,,bup dy lupa "flash"
najis dy kat tangan minah neyh...bup tuh dy
ikowt..hahhaha...jangan mara na..aq
gtaw depa sebab depa nak taw
jugak..hahhhahahha...




she is my teacher..AZILA ELIANA..look her smile..behind that she keeps all her tears..keeps all the things that make she suffer..badan kecik jiwa besaq..tolong aq banyak..dari aq tak taw papa sampai aq
tawu tentang sesuatu..akaun dy ajaq aq..english,,dy yang dorong aq tok aq learn more,,
dy yang banyak buka minda aq,,buat aq minat ngan english song...dy ajaq aq satu
benda,,"tak semua yang kat atas sekarang akan sentiasa kat atas.."from that
i learn something new,,i open my mind,,that i can do it,,like others..
ketabahan dy buat aq kagum ngan dy..jalan cerita dy buat
aq sedar dri mimpi panjang aq..actually aq tak taw nk
cakap camne..but i hope i can get your spirit..
to be more good in my life...




macam kembaq dak..???hahahhahha....da owang cakap aq ngan dy nak sama..mybe ya,,maybe tak...tuh terpulang pada korang nak nilai...yang pasti dy tak sama ngan aq..surelah..dy lagi pandai,,sangat tekun
dalam study..tak macam aq..aq respect dy sebab dy sanggup gadaikan harta sendiri tok tolong
sahabat dy yang sedang susah..dy sanggup tak makan demi sahabat..kan sya..??btw aq
ingat lagi hari tuh aq tak makan sehari,,then dy buatkan aq meggi..siap dengan sudu
segala..padahai dy tengah study time tuh..terharu aq..aq suka susahkan dy...
hehhehhe...siok..dy suka usik owang tak kiralah sapa pown..nakai
sunggoh dy neyh...mau rotan jaa haaa..dy lah bg gelaran kat
chenta ati aq..buleyh dy gelar kami "PARPU ngan DALCA"
gamak sunggoh dy...asto suka gelakkan aq,,apa aq
wat aq pown tatawlahh..muka gengster,,hati
kuman gak tuh..dy la
NUR SYAFIQAH..





NURUL IZZATI....sapa tak kenai,,,habaq jaa,,1 UiTM kenai dy...mana tak nya..asai jumpa owang nuh dy tegoq,,jumpa owang neyh dy tegoq,,dy kacau..ramai sunggoh kenalan dy dalam UiTM neyh haa..kalah MPP(Majlis Perwakilan Pelajar..)baguih dy satu ja..jaga batas2 agama gila punya..tp couple supa tuh jugak..
hahahhahah...abang ayang harus...hahahha..tuh yang lawak..minah neyh gila game ngan movie...
ada benda neyh tak makan tak mandi pown boleyh..baguih kan..??tp tuh lahh hakikatnya..
takpa aa,,dy cerdik..skali ajaq ja bleyh masok dalam pala otak..kalo aq kalah sipot babi  
sedut lari..tuh advantage dy..cepat pick up...satu g bup "ehem" dy cepat gak,,cita
pasai len lam-p jugak tuh..tp aq tak kisah dy mcm mana pown sebab dy sudi
tima aq jadik membe dy..


last day after final..tggu membe2 nak balik...


hehehehehe...

btw..aq sangat mish ngan korang...actually korang dah ajaq aq macam2..thanx...n thanx again bup sudi jadikan aq sebahagian dr hidup korang...apa yang korang korbankan tak dak nilai buat aq..

kemanisan persahabatan itu datangnya dari kalian

pesan datin :sahabat yang sejati bukan mudah tok kita cari..kawan waktu senang memang ramai..tp
kawan waktu susah 1 dalam seribu..hargai apa yang kita miliki..


1 rAhsiA:

KiSah HiduP aKu... said...

so sweet..(^,^)
sumthing different????hahaha.So bla nk teman ang wat suma 2 lgi???? & apasal ella ngan miley cyrus 2 huruf besa????hahahaha. konpius2...