BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Tuesday, May 3, 2011

suddenly i'm thinking of him..!!

aq balik dr ostel petang jumaat tuh..malam macam biasa kami semua kena p tolong abah kat  kedai..
aq tak taw yang ada owang bawu keja kat kedai abah..yang pastinya laki..first aq knai dy,dy sangat pemalu..
aq neyh nakai sikit,,suka pukoi sakat owang,,tambah2 jenis yang malu2 neyh..besok tuh pasar
malam kat kampung aq..mak beli makanan..so dy soh bg makanan(fishball) kat dy..
di sebabkan kegedikkan kenakalan aq,,aq yang offer diri nak p
bg makanan tuh kat dy..hehehehe..dalam hati,,
''leyh laaa aq sakat dy satg.."kononnya..
then tak pa laa...aq p kat tempat bancuh ayaq tuh,,aq panggil dy "abang,,neyh mak bagi fishball soh makan,,amik la..free,,tak yah bayaq.."hahhaha aq panggil dy abang sebab aq tak taw nama dy..
aq panggil laa abang sebab umoq dy macam tua dari aq an..hahahaha..so,,tugas dy
bancuh ayaq..amik order,,antaq order..and aq akan tolong2 dy sama..
so,,aq suka bekerja ngan dy,,sebab apa yang aq suruh dy akan
buat..so kerja aq akan jadi mudah..makin lama,,kami jadi
rapat..makan sekali,,wat keja skali..best sangat..
bila nak makan dy yang akan bancuh ayaq
kat aq..n dy pown dah taw pa
yang aq suka n tak
suka..
setiap minggu,,aq ah owang yang paling excited nak balik dr ostel..suma sebab tak sabaq nak jumpa ngan dy..nak makan sekali...he so romantic..dari situ aq knai banyak pasai dy..yang pasti dy neyh
DUDA anak satu...patutlah pandai jaga hati pompuan mcam mana..memang sempoi..
dy jenis tak berkira ngan aq..start dari situ,,aq mula sayang kat dy..SERIUS..!!!
tak kisahlah,,setiap kali aq nak balik asrama mesti aq p jumpa dy dulu...
nak lepas rindu...aq tak sangka yang dy pown da simpan perasaan
kat aq..tuh hak dy..aq tak leyh nak halang..dy slalu kol
aq malam2 time aq dah tidoq..dy cakap dy ska
dengaq sora aq time tuh...hahhahahaa..
top up,,slalunya dy yang topup..
tapi aq tak penah mintak
pown...
satu hari tuh aq da mesej ngan sowang mamat neyh..dy cakap yang bukan2 ngan aq,,then dy ternampak..dy amik nomber budak tuh,,tros dy sound budak tuh depan aq..tergamam gila ahh aq pown...lepas dr tuh sayang aq kat dy makin menjadi2..hahhahah...(poyo kan...)then lepas pada tuh jugak,,kebetulan
ada sowang mamat neyh lalu depan kedai aq,,aq cakap kat dy,,uissshhhh hensemnya mamat
tuh...then mulut gatal aq neyh terkeluaq kata,,kalo abang hensem mcm tuh,,fatin tak tengok
owang laen dah...hahhaha...sebenaqnya aq melawak ja...ta dak niat apa pown..tak pa
lah...masa tuh dy pakai baju gelebeh2,,ngan rambut panjang,,misai lgi,,janggut
lgi..al makumah ikot tabligh kononnya..lepas pada tuh aq dah tak jumpa dy
sebab posa,,kami bukak kat bazar ramadhan ja...masa raya tuh dy ajak
aq jumpa...kebetulan aq nak p cari ais ketoi..aq p kedai,,then dy
mai kat aq...alangkah terkezut gila vavis aq tengok dy..he look
so different..!!!nak taw macam sapa...???!!!macam ne..!!

macam neyh..tapi neyh bukan dy la..aq
tgok MARIMAR td..tetiba tingat kat dy..
cam ne aa muka dy...

dy betoi2 dah berubah..aq terkezut...dy tanya aq..hensem dak...???aq senyum...aq tak kata apa...asto aq mntak diri nak balik sebab da owang dok tunggu..dy kata owke...pastu aq teros tya dy,,awat trim suma
abeh...???dy cakap untuk aq....waaa...terharu...yang aq tak leyh lupa masa dy payungkan aq sebab
hujan hari tuh...then,,dy da masalah ngan abah...and dy berenti keja...dy sempat kol aq..
dy kata,,abang akan cari fatin nanti..kalo ada jodoh kita..terharu gila...sampai sekarang
aq tak taw dy kat mana...aq harap dy happy ngan kehidupan dy skang..kekadang
aq sangat rindukan dy..btw aq pasrah...rindu ngn mesej2 dy,,gelak tawa dy..
hohohoho...tapi aq harap sekarang neyh dy ada satu kehidupan yang
lebih baek dr dulu..aq harap dy jadi seseorang sekarang neyh..
abang,,fatin sentiasa doakan abang..tolong doakan
keBAHAGIAAN fatin jugak...
n aq nak gitaw nama dy
MUHAMMMAD SAIFUL B JAAFAR..


manisnya senyumanmu semanis coklat pemberianmu


pesan datin :apa yang dah berlalu adaah kenangan kita..chenta ati saya..maafkan saya kerana teringat
insan laen selaen mu...(actually benda neyh dah lama..tetiba aq tingat..)

1 rAhsiA:

shahril said...

xpa kisah pon...:)