BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Tuesday, June 21, 2011

boleyh je kan.....=="

terkejut dan teruja...sampai jam 10.31 malam no mesej,no miskol n for sure no call from him...last mesej pagi tadi,,mesej pannnnnnnnnjaaaaaannnnnnggggggg n mesej dy cakap dy dah nak g keja...terkejut aq sehari dy tak mesej aq...sebelum neyh dy ada cakap yang dy tak boleyh hidup kalo tak mesej sehari ngan aq...yaaa aq taw...aq bukan awex dy dah pown...aq taw aq yang mintak hubungan kami macam skang neyh...yaa memang kekadang aq rimas ngan perangai dy..yaaa aq taw kekadang aq bosan kalo dy ta dak,,aq jugak taw yang kekadang ada jugak even sekelumit rindu untuk dy....kan dah buat pengakuan berani mati....watever...!!!!hohoohoo..=_=" actually aq taw tuh hak dy,,sama da nak mesej aq ka,,tamau ka,,nak miskol aq ka,,tamau ka...tuh hak dy....aq just nak gtaw,,seriously,,aq terkejut giler vavis..!!!!bukan laa aq tamau mesej ngan dy,,cuma kekadang aq nak masa untuk aq sendiri,,untuk aq berfikir,,untuk aq wat apa yang patut...dy baek ngan aq...sanggup wat apa jaaa ngan aq...yaa,,aq tak nafikan...tapi aq dah salah layan dy...

1.AQ SUKA MARAH DY..
2.AQ SUKA PEYLI2 DY..
3.AQ SUKA TUNJUK GANGSTER NGAN DY

that's why dy cakap aq berlagak...aq punya perangai dah berubah tak macam dulu,,macam dy mula2 kenai aq dulu...actually,,aq tak berubah pown...memang perangai aq macam tuh....sapa boleyh kata lagi...mak aq..pak aq pown dah paham macam mana aq neyh....bukan boleyh di atur...degil,,keras kepala...tak makan saman owang kata...so,,aq tak berubah pown...aq taw dy boleyh jaa hidup tanpa aq...cuma dy perlu masa sikit...??am i right..???aq just doakan semoga kau jumpa ngan pempuan yang boleyh buat kau happy,,buat kau rasa dihargai,,buat kau rasa disayangi macam mana yang kau nak selama neyh...aq bukan yang terbaik untuk kau...aq ta dak apa pown...harta,,baik hati,,cantik..???jauh sekali???aq tak mampu pown even nak buat kau senyum....buat kau marah,,buat kau geram aq pandailah kan...tambah2 buat kau sakit hati...!!!kan2..???nak kata happy sebab kau tak kacau aq pown tak jugak....tapi it's owke...aq dah biasa....aq dah pernah lalui pown detik2 yang sangat sakit neyh...kalo kau rasa kau perlukan telinga untuk kau kongsi masalah,,aq punya telinga ada..segala masalah,,,kecuali MASALAH  SAKIT TUAN ngan MASALAH HATI.....tuh aq tak dapat nak tolong....n thnax again bup follow aq sampai 4 pagi dari RnR GURUN sampai depan umah sewa aq kat ARAU...bukan aq tak nampak kebaikan kau,,tapi....maaf aq ta dak words yang sesuai tuk aq describekan situation neyh...aq taw,,kau boleyh jaa,,kalo nak lupakan aq....


lonely kowt momo neyh....


pesan datin :ada satu benda yang kita tak kan lupa seumur hidup- K.E.N.A.N.G.A.N


p/s :aq harap ko dapat buat satu keputusan yang terbaik...

0 rAhsiA: