BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Wednesday, June 22, 2011

CREDIT to NURUL IZZATI bt MUHAMMAD


hari neyh kelas 2 saja...kelas MACROECONOMICS ngan CTU(agama islam)...actually da 3 kelas tapi kelas BEL(english) di batalkan....mula2 uhh,,suma pakat dok siap laa kan...ingat kelas koi 8 ada...then tetiba ada yang gtaw azii kelas batal...so,,amik keputusan p makan roti canai depan matrik...semua pakat makan sowang 2 keping...azii sowang ja sekeping...then,,amik teksi kat depan gate B....soh uncle uhh antaq sampai kat blok B...sampai2 kelas tengok sowang pown ta dak....sya kol membe laen,,depa cakap kat blok F...tuu dia aehh nak menapak sampai kat sana pulok....memang berpeloh2 aa kan...abes kelas kat blok F kena p blok E...nampak E ngan F cam dekat,,tapi kalo nak taw sebelah kat utara,,sebelah kat selatan...jauhh ooii...lantak lah....habes kelas,,balik umah,,aq terus tidoq...letih laa,,kononnya....tidoq lenaa ooo...sampai koi 6 petang...dasyat ann...mana tak dasyat,,hujan bruummm brammm kat sini...sikit punya lebat haaa...dalam dok lena dengaq ketung ketang ketung ketang azii dok buat nasik goreng untuk dy ngan sya...aq lena balik...hahahha...pastuh dok sat bau pulak dok wangi2 owang dok masak....malas nak celik lagi,,tapi bila bau dok tusuk hidong,,ngan perut dok kosong lagi,,aq bangun p cuci muka,,p kat dapuq tengok zati dok masak...aq nampak pekasam...waaaa.....bangkit nafsu makan serta merta...dengan telur goreng mata kerbau,,sambal belacan lagi,,ulam lagi...pergghhh terangkat bhaiii.....







so sangatlah kenyang...tak dapat di gambarkan.....anyway,,CREDIT to NURUL IZZATI MUHAMMAD sebab hang dah buat aq kenyang hari neyh...hohoohoh....nanti2 masak lagi nah....SIMPLE tuh SEDAP...bukan ta pandai masak...just mau ngan tamau jaa...balik neyh masak kat ayah hang pulak...bukti kat dy yang hang boleyh ehhh...owke...once again..thanx,,aq KENYANG SANGAT SANGGAAATTTT!!!!!!!!!

pesan datin :kalo rajin semuanya menjadi...mau ngan tamau ja....

p/s :kalo rajin masak,,lama2 pandai laa...masak neyh gasak jaa,,,janji sedapp....!!!





0 rAhsiA: