BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Monday, June 20, 2011

HAPPY FATHER's DAY

curik tangkap gambo dy masa dy tido...hahhahah

neyh bapak aq..=)


owke...neyh bapak aq...nama dy RUSLI B. MD NOR..haaa...umoq  dy dah 50 dah pown...25 OKTOBER neyh cukup lah setengah abad...


ABAH,,
                     
                 SELAMAT HARI BAPAK.....hehehehe..=)terima kasih sebab dah jaga fatin selama bapa taun neyh....fatin sayang abah....abah...fatin nak mintak maaf sebab selama neyh dah banyak menyusahkan abah...kan abah kan..??fatin dah banyak buat abah pening dan runsing....degil lagi kan....abah...semalam fatin dengaq kawan2 fatin cerita,,sempena hari bapak neyh,,depa dah beli kan ayah depa macam2...depa beli kasut,,depa beli baju....fatin dengaq depa cerita....macam seronok ja kan...tapi maaf lah abah fatin tak dapat bagi abah apa2 pown....fatin tertanya,,nilai kasih seorang anak adakah pada harta,,atau benda yang kami bagi..tetiba fatin teringat,,semua tuh sebagai appreciate untuk abah..tapi abah,,skali lagi fatin nak mintak maaf sebab tak dapat bagi abah apa2....even sebuah kejayaan buat abah bangga...fatin ingat lagi,,setiap kali fatin dapat result UPSR ka,,PMR ka,,SPM ka,,abah mesti slalu ngan fatin...waktu UPSR dulu fatin dapat 4A1B ja....fatin nangis,,sedih....sebab kawan2 yang laen semua 5A..depa semua lari p kat parents depa..tapi fatin berjalan ngan langkah yang tataw fatin nak describekan...fatin p terus peluk abah dalam tangisan...tetiba fatin nampak abah pown nanges jugak....fatin rasa macam dah kecewakan abah....tapi abah cakap,,abah nanges sebab fatin dah berjaya...abah kata lagi,,dah2 jangan nanges....then kita balik sama2...sweet kan abah....??
             Mai pulak result PMR,,fatin kecewakan abah sekali lagi....fatin just dapat 3A5B jaa.....abah cakap kat fatin...kamu buat apa neyh...tuh laa bercinta sangat...maen banyak....teruk kan fatin....kita p sekolah naek moto kapcai jaaa....lalu kowt jalan belakang kena lintas landasan ketapi....punya susah nak lintas sebab fatin berat,,,kan abah...hihihiihihi...=D...fatin nekad nak bagi abah bangga,,untuk SPM...tapi hampa jugak yang abah dapat...apalah fatin neyh kan abah...tak penah buat abah happy kan....result SPM fatin tamau gtaw....sebab bukan bagus sangat pown kan.....tapi abah still sayangkan fatin macam dulu...apa yang fatin nak semua abah bagi,,walaupun sometimes ta dapat jugak....hehehhe..tapi fatin lagi senang dapat dari adik beradik yang laen...depa selalu ejek fatin,,kata fatin ANAK ABAH...memang laaa..kalo abah ta dak,,cam na fatin nak ada kan.....ngeeee....=D..

abah,,fatin mintak maaf sebab fatin ta dapat bagi apa2 pown kat abah....fatin cuma boleyh sayangkan abah,,n tolong abah apa yang patot ja sekarang neyh...tolong doakan fatin jadi anak yang solehah,,yang tak lupa pada mak ngan abah suatu hari nanti...jadi anak yang berjaya di dunia dan akhirat...jadi anak yang boleyh buat mak ngan abah senang...fatin akan BANGGAkan MAK ngan ABAH...!!sekali lagi buat ABAH,,HAPPY FATHER's DAY....semoga Allah sentiasa merahmati abah....


p/s datin :sejahat apa pown dy,,dy tetap seorang ayah...tetap darah daging kita...kalo ayah kita tak baik,,doakan dy...DOA can give MIRACLE for us..


p/s :berbuat baiklah dengan ayah dan ibu...tanpa mereka kita bukan sesiapa atas dunia neyh...

0 rAhsiA: