BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Monday, June 6, 2011

KARAK lagi..???

hehehhee....sabtu lepas,,4hb JUNE 2011...skali lagi aq kuaq p tengok karak...hari tuh tengok dah..ngan que...then hari sabtu hari tuh tingin nak p tengok "pirates and the carribean..."so,,dah kebetulan azii ngan sya nak tengok n kebetulan jugak si aril ex boyfren aq pown nak tengok jugak...so aq ajak laa dy sekali...sya yang tepon aril...tanya depa nak join skali boleyh ke tak...then si aril dah setuju pown nak p n bawak si azii ngan sya sekali...so kami 4 owang laa yang p tengok....tak paa la...kami p tengok kat alor setar kedah...aril bawak kami 4 owang...sampai sana kami p "shoru"(makan) dulu...al maklomlah dah lapo sangat...sapa pown tak makan lagi....p laa makan...kononnya nak makan mcD..tapi tak jadi,,bup macam tak kenyang ja an...so,,p la makan kat depan pintu utama city plaza uh...p laa duduk kat meja first uh....sowang adek manis neyh mai laa..nak amik order...tanya laa apa yang ada....dy cakap laksa ja yang ada....goreng2 suma ta dak lagi...aq dok nampak cendoi sedap aahhh....dah tinggai laksa ja,,aq soh laa si sya ushar kedai sebelah...p ushar2..tengok2 kedai uhhh suma dah ada....goreng2 ada,,laksa,,bihun sup,,nasi ayam suma dah ada...asto ada laa kakak manis jugak yang datang nak amik order....bawu habes ja ayat kakak manis uhh,,"nak minum apa..???"tetiba terus da yang bersuara..."nescafe ais satu..!!"amboi derass..!!!hahahha...ishhh sapa uh...???pepaham laa....siapa makan cili dy terasa pedas....aq lahh yang paling mewah....AIS KACANG..fuhh..terangkat lah....terangkat sebab kakak uhh letak jauh..nak amik ta sampai...hehheheh....n minuman pasti aq,,air kosong.....tak paa lah...makanlah....dah makan sendiri bayarlah....then aq punya makan,,si aril yang bayarkan...hhehehhe.."hampa..tima taseh naa...."sebelom habes ,makan,,hujan turun.....naseb tergerak hati aq nak tukaq tempat tadi....so,,tak lah lencun sangat kami...dah abes makan terus g wayang....beli lah pop corn ngan air lagi....sya yang belanja..aq soh sowang neyh pegang pop corn,,tetiba dy geleng kata tamau...aq cakap tolong pegang....dy pon pegang lah...aq kalih nak amik ayaq,,kalih2 balik tengok2 dalam mulut "budak" 2 dah da pop corn...cehh tadi cakap tamau.....tiket,,masing2 punya duit..hah!!sebelom uh nak gtaw...!!pirates and the carribean dah jadi karak...kat situ ta dak cita PATC...yang ada,,karak ngan toyol hamenda tah....so,,dah sya kata toyol uhh bosan,,so beli lah tiket karak...so,,once more time with karak....


ishhh....even muka aq cam brutal sikit,,ehh,,brutal ka..???even aq neyh cengei,,sebenaqnya aq neyh penakot...masok2 uh,,,dok buat tak ketahuan ngan azii n sya...ha laa...macam2....nak tengok cita hantu,,tapi seronok semacam...aq dah cuak dah masa tuh...tak paa...tabahkan hati jugak...mula2 dah laen macam...pegang sya,,,langsung dy tak bg respon...nak mampoih betoi....aq nak wat macam mana neyh....sebelah aq aril...aq tengok sya,,azii dah pegang tangan dy,,kepala azii dah atas bahu sya....haa...beh tuh aq...????nak pegang sya pown dah tak boleyh bup jaoh..masa tuh tuhan jaa yang taw...aq pegang lutut sya pulok...dy wat tataw jugak...hampeh betoi...!!!!ahhh....mau tamau,,kena dok dekat sikit aa ngan aril...sebelah tangan dah tutop muka...sebelah lagi dok gagau(pegang) kerusi....tak boleyh jadi jugak....selalu aq tengok ngan que,,aq pegang tangan dy....penah sampai lebam..mau tak mau,,aq pegang gak laa,,tangan dy...hahhahahha...maluuu!!!!!!!!dah laa ta dak paa dah,,tetiba maen "sauk" jaa tangan aril....weekk..=P "maap laa naa,,,tami takowt..!!!"ada jugak dy nak lepas tangan aq,,aq pegang balik...!!!ishhh gedikk kan...hala..!!!nak soh aq guling2 kat situ try laa lepas...!!!!dah memandangkan aq takowt tahap melampau,,,dy kena akur laa...kepada sesapa yang tak berapa senang ngan cara aq,,aq mintak maaf naa....hehehehhe..=)dah abes tengok cita tuh,,,kami pown gerak laaa nak balik kononnya....tetiba dengaq sora sya,,dok "marry brown..marry brown..."actually,,aq nak p beli barang gak,,so,,sya suggest p c-mart kat changlun....p c-mart pulok....sya dok jalan ngan azii..p cari apa yang patot...so,,aq kena lah jalan ngan aril...hehehhe...nak tergelak pown ada....hala,,,aq mang nak beli teloq...p laa amik sepapan....tetiba dy amik teloq tuh,,tolong bawak kan....alololololooololo...."sweet laaa hampa neyh.."dalam hati ja la....n pada masa yang sama,,hati aq dok gelak mcam nak tercabut...mana tak nya,,aq dok rasa supa(macam)laki bini pown ada....hala,,,p cari barang dapor ngan laki,,...dy pown follow aq jaaa....aq p kiri dy kiri,,aq kanan,,dy kanan...naseb bek aq tak lompat...kalo aq lompat,,mesti dy pown nak lompat...hehehehheheh...=D aq peras ugut dy soh belanja SNIKERS kat aq....hehehehe..."sya n azii,,snikers tuh bukan dy yang bagi,,aq yang peras ugut dy..hiihihihihi.."gedik skali lagi...aq da beli gelang...aq ingat gelang aq dah hilang,,,rupanya jatoh kat bilik...ingat nak peras ugut dy sekali lagi...tapi tak sampai hati...hahahhahaha...so beli lah sendiri....duit sendiri...habes beli barang kat c-mart aq,,sya ngan azii p "marry brown" beli makan malam..yang si aril,,angkat barang masok keta....hehhehehe...jahatkan aq,,soh dy usong suma...dah laa keding(kurus kering)....kuikuikuikuikuii...=P masok-masok keta,,kepala aq dah berdenyut2...sakit kipala sula mali maaa....hala...dari pagi pakai tudung..dah laa tudung bawal...tuh yang pening....so..bila dah pening,,mula tak boleyh nak dudok diam...sat kat nuh,,sat kot nieyh...aisemen....letak tangan kat handbreak,,letak tangan kat kerusi driver,,letak tanagn kat kepala...n macam2 pose lagi lah yang aq buat..hahhahaha...jangan marah na,,nanti kena jual..then aq terus senyap....aikk pesepa..???aq dahhhhhhhhh ghaib ke alam laen laa.........errrrhhhh!!!bukan tidoq...terlelap lah..!!!hahahahha...alih2 dah sampai....then angkat barang masuk umah....nak tunggu aril kuaq dari pagaq..tapi lambat..terus masuk,,lentang atas katil...hehehehehehehe...anyway,,siok boleyh jalan2....


          kepada hampa :
                            
                    terima kasih sebab bawak tami jalan2...tami seronok sangat....tima taseh naa buat tami happy....tami rasa tamau balik...(boleyh macam tuh..??)hehhhee...hampa pown tak kisah tami bawak membe2 tami p jalan2 skali....tami sebenaqnya malu nan hampa....hampa...kalo hampa tak selesa nan tami habaq naa....jangan diam2 taw....tami tataw nanti...n tami tamau hampa rasa n buat owang yang tataw pikiaq yang tami just nak maenkan perasaan hampa pulok...yela...mai jauh2...padahai ta dak hubungan special papa pown...tami tamau owang salah paham....kalo hampa rasa kami nak mempergunakan hampa,,lepas neyh hampa jangan cari kami lagi na....any way,,tima taseh sekali lagi aww....tami suka...hehheheheheh..=)
    
                                                                                                                             daripada tami,,

p/s datin :antara dua pasangan laki dan perempuan yang belum berkahwin,,hadirnya orang ketiga iaitu syaitan...

p/s :lepas neyh nak kuaq kena ajak reramai....hehhehehe...kepada sesiapa yang nak dating ngan saya,,,saya nak kena bawak reramai...supaya setan tak kacau kita...hehheheheh

0 rAhsiA: