BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Thursday, June 30, 2011

saya pown ada SNOWCAP owke..??!!

hehehhe...assalamualaikum sumer...ngeee...aq nak citer pasal hari neyh,,ehh maksud aq semalam..29 JUNE 2011..sebab sekarang dah jam 01:03 a.m dah masuk 30 JUNE 2011 pown...actually,,di sebabkan masalah yang menimbun dan beberapa perkara yang menyesakkan,,aq ajak SHAHRIL AIZAT kuaq..aq yang ajak k....dy mau kaa tamau ka,,dy kena mau jugak...korang nak cakap aq ta malu sebab ajak jantan kuaq..??cakap laa aku ta kisah...sebab aq kena kuaq jugak macam mana pown....hahhaha...dy cakap owke ja...dy suma owke...plan2 nak p tengok wayang...tak paa lah...dy cakap ngan aq,,pas dy balik keja,,dy nak mai amik aq...aq tanya koi bapa,,pagilah...dy kata..pagi 29hb tuh,,aq mesej dy,,tanya dy,,jadi ke dak....dy cakap mesti jadi punya...tak paa lah...aq pown tunggu laaa....dy neyh,,kalo dy kuaq umah dy akan mesej aq...tup2 dekat koi 10 dah dy tak mesej2 aq jugak...aq nek bengang laaaa..!!kol tak angkat,,mesej tak replay...aq mesej dy,,kalo tak jadi tak palah..bye salam....bawu dy reply...dy kata majok ka...aq kta x...sepatah jaa jawab...disebabkan geram tahap dewa....malas nak layan....asto dy cakap,,dah kuaq dah...aq pown kata tak paa laaa...sampai changlun gtaw aq...then dy tak gtaw jugak....punya lama tunggu...aq tanya lagi...dy kata...sabaq sat...pas2 kaa,,aq tak tanya dah,,terus aq p mandi....then semayang terus bersiap....dy tepon kata dah da kat politeknik dah..aq pown tggu lagi....taw dy sampai koi bapa...???koi 2 petang lebih bawu dy sampai...tuuddiaaa,,dy punya pagi...waktu 2 kaa....hmm,,kena lah paku ngan aq...on da way kami nak p aloq staq,,tetiba,,hujan lebat gilaa..!!!tutup tingkap bukak aircond..entah tang mana dosanya,,tetiba,,bunyi pelik2 kuaq....haru dah....mau tak panic..gelabah dua2..aq dok seriyau meletup jaa..ta dan nak jumpa mak pak aq...tak paa lah,,tawakal jala...dengan berkuap dalam keta tuh,,nak tengok jalan pown tak nampak..lagi bertambah,,gabra aq....!!!naseb bukan aq yang drive....asto kami berenti kat CITY PLAZA...p cek keta....dua2 buntu tataw nak buat apa...so,,tggu kat sana sampai hujan seriyap(reda) sikit..asto,,teros g cari workshop...alhamdulillah,,jumpa jugak workshop....dy cakap,,apa bala tah dalam tuh dah rosak..kena tukaq..tak boleyh buat pa..so aircond tak boleyh pakai...kalo on aircond,,tunggu 2 3 minit lagi,,memang tamatlah perjalanan sebab keta jem...so,,kami pown tak bukaklah aircond...naseb baek aq neyh dah besa dalam keadaan cmtuh...naseb baek aq neyh jenis yang memahami..HAHHA=D..poyo jerk kan..???gedik toi....so,,dengan sangat berhati2,,aril drive...kami p makan dulu..kat restoran MAMA...aq makan nasik goreng thai + teluq mata +jus nenas...aril makan makanan..ehh memang laa,,dy makan nasik goreng ayam kunyit + nescafe panas...tuh laaa dy...p mana hat tuh jaa laa yang dy taw order...habes makan,,kami gerak p ALOR SETAR MALL,....dy cakap,,dy taw dulu,,tetiba dy tanya aq pulok...haesshhh nak mampoi toi...dah laa masa tuh dah koi 5 lebih....dy cakap nak tengok bola pulok satgi..meankena balik awai laa....dalam hati sempat kaa nak tengok wayang neyhh...BARA sunggoh,,cari MALL tuh punya lamaa...pusing kowt sana tak jumpa,,pusing kowt sini tak jumpaa....bengang dah..!!!asto,,dengan penuh kesabaran aril soh aq rilex...kalo ikot aq,,memang aq ajak balik terus dah...dy pown patah balik ikot SHAHAB PERDANA...yang aq taw,,jalan sana straight teros jaa....aq pown macam nak gila,,kata kat dy,,hhhaaaaa straight2...last2 jumpa jugak...lega aehhh....dah jumpaa,,nak masuk pulakk tataw jalan.....ngeng aehh...masuk taman,,kuaq taman..tak jumpa2 jugak...tapi dengan izin Allah,,kami selamat sampai kat sana...masuk teros,,tak pikiaq paa dah,,sebab hujan...masuk2,,dy p cari topup...then aq tanya dy nak tengok wayang kaa...aq dengaq dy cakap tamau,,takowt tak dan dah...then dy tanya jam koi bapa,,aq cakap dah 6 lebih...so,,kami p beli COOL BLOG...aq ingat dy nak,,last2,,aq makan sesowang jaaa...ciss...!!!tak paa lah tak kisah...sebelum g beli COOL BLOG uh,,aq p cari snowcap..,..AT LAST...!!!!AQ DAPAT JUGAK SNOWCAP uhh..!!!!shumil...kaler coklat....

tenkiu SHAHRIL AIZAT b. NORDIN sebab pilih snowcap uhh,,nak tolong bayarkan...tima kasehh sangat2 aww...


hehehe...camneyh lebih kurang....SHUMIL..!!!


then,,habes2 uhh,,terus gerak balik ARAUstralia....naek FERRARI(saga merah dy laa)....hahhahahha....balik awai sebab esok ada kelas..and nak g tengok bola....


pesan datin :jangan sesekali kita ambil kesempatan di atas kesempitan....

p/s :tataw nak cakap macam mana...hehehehe


0 rAhsiA: