BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Friday, June 10, 2011

suuuuuwwwiiittt a.k.a SWEET~~!!

normal laa kan bila seseowang manusia ada satu sifat  yang agak tidak shantek ya....sifat apa tuh...???for sure lahh perasan cemburu...bila cemburu,,datang pulok hasad dan dengki,,then mula timbul pertelingkahan..lastly,,terputus hubungan antara dua saudara....sedar tak korang yang cemburu neyh kekadang boleyh jadik satu virus yang sangat bahaya untuk hati manusia...so pe kaitan ngan tajuk entry kali neyh...???mesti nak cakap aq neyh cakap macam keling kan...???cerita pasal laen,,tetiba tajuk entry laen....ngekk lah kau....kau tuh sapa...??aq kew..???oit kata aq ngekk...!!nak mati ker..???owhh...what ever!!!do i care about that..???owke2...actually,,aq nak gitaw,,bukan laaa aq dengan sengajanya nak bukak or nak cerita perangai buruk aq kat public...bukan!bukan!jangan salah paham owke.,.by the way,,,sejak dua menjak neyh....aq makin cemburu ngan apa yang owang laen miliki..ngan apa yang owang laen ada....ishh..perangai burok bebenor...aq pown manusia biasa....korang apa tawu..???n aq juga seorang wanita...haaa..tapi cemburu aq tak lah sampai nak musnahkan hubungan owang laen...pompuan neyh,,pepaham laa kan..cemburu kat owang yang lebeyh dari kita wat lebeyh dari apa yang kita ada,,mulut macam longkang...kan...???biasa...hahahhaha =D....nak tawu pa yang aq dok jeles sangat neyh...????heheheh...malu ehhh nak cita pown...rasa cam gedix sesangat pown ada...actually,,dua tiga hari neyh,,aq slalu bukak page sweet2 couple neyh...eeeeeyyyy!!!!!CEMBURU LOL...!!!cemburu!cemburu!cemburu!cemburu jugak haaa...pegi makan sekali...g kelas sekali...tengok pulok gambaq kat fb...wahhh......ssssuuuuuwwwwiiitttt..!!!!!tapi pepaham laaa....suuuuwwwwiiittt di dunia ja laaa....yang palinggg SSSSUUUUUUWWWWIIIITTTTT aq dah ternampak  ngan batang hidung aq sendiri,,hari neyh laaa...kat damai....port aq ngan housemate aq lepak,,makan2,,kalo ta dak gap tok next klas....sedang membe2 aq tengah makan,,aq tak makan,,teman zati...tetiba aq tengok,,da classmate aq dok papah membe dy,,membe aq jugak lah..tapi membe jaoh...ehhh ada ka membe jaoh neyh haaaa...????what ever..~~!heheheheeh...dy tak bapa sihat...sakit pompuan....tengok2 ada keta SATRIA NEO hitam dah mai jemput.....boy dy laa kowt.....classmate aq jugak....nama dirahsiakan...tolong bukak pintu keta....si awex neyh dah tak tertahan sakitnyalah kowt....aisemen....aq tak makan,,,so aq ushar laahh.....tengok,,pa si laki neyh nak buat....dy kuis(kuis neyh macam selak lah...something like that lah..)rambut si pompuan neyhh...aq nampak....teross,,aq cakap kat azii....ssssuuuuuuuwwwwwiiiiitttttttttt!!!!!azii blurr...tengah loading data gamaknya....then sheera dah tepuk aq....dy cakap,,jangan cakap ,macam tuh...!!!!jeles..!!!nak jugak.....hahhahhaha...ish2...ingat aq sowang jaaa yang jeles....ada jugak yang jeles tengok depa uh....untunghlahh,,,si laki uhh,,handsome.....style....kaya....low profile...nak p hantaq si pempuan neyh balik umah dy...wwaaahhhh....skali lagi,,jeelllleeesssss....!!!GRRR but they are so sweettt...!!!nak cam tuh jugak.....entry neyh bukan lah aq nak gitaw suma yang aq punya demand tinggii....nak yang handsome..kaya...smart...stylo...bukan..!!!skali lagi jangan salah paham meyh...bg aq yang sedap di pandang...tapi tuh suma dari tuhan...so aq redha....hahhahahhaha....poyo's gilerrr battle crew bhai..!!!!hahhahahahha....once againn....korang kan sangat SSSSUUUUUWWWWWIIIIITTTT SANGATTTTTTT.....!!!!!!aq suka tengok korang punya relationship,,even aq CEMBURU ngan korang....ehhehehheh...


jangan dendam...tak dak pekdah..!!!

p/s datin :sesungguhnya,,tak semua benda yang kita fikir baik,,adalah baik di sisi Allah...tak jugak semua benda yang kita fikir tak baikk,,adalah tak baik di sisi Allah..


p/s :tak payah nak jeles2....masa ko tak sampai lagii....=P


0 rAhsiA: