BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Friday, July 29, 2011

betul ke F I R S T L O V E sukar nak dilupakan..???

ASSALAMUALAIKUM bau durian yang menyucuk hidong...(^oo^)

hehe...sekali lagi pasal cinta...entry kali neyh aq nak cerita laaa pasal first love aq...betul ker owang cakap yang FIRST LOVE neyh susah untuk kita lupa...n kebanyakkannya akan jawab yaa...n maybe 2% jer yang akan cakap tak...hebat sangat ker penangan CINTA PANDANG PERTAMA a.k.a FIRST LOVE neyh...kalo tanya aq,,aq tak taw nak jawab macam mana..tapi aq rasa,,yaa memang sukar untuk kita lupakan...first love neyh tak semestinya owang pertama yang kita kaple..bagi aq laa....first love neyh,,aq rasa more to person yang buat kita betul betul jatuh cinta n sayang kat dy...cinta tuh apa..???*plizz jangan tanya aq.!!i have no answer for that..aq budak budak lagi...HAHA*..kita mybe MAMPU untuk lupakan cinta pandang pertama neyh,,tapi kita perlu masa yang agak lama untuk lakukan itu...bagi aq cam tuh laa...bagi korang aq tataw..sebab setiap owang ta sama...right...???

____H.A.B.E.S.I.N.T.R.O____

aq dulu pown pernah bercinta...tipo sangat kalo aq cakap aq tak pernah bercinta...HAHA...but sekarang aq SINGLE but NOT AVAILABLE owke...*tolong amik perhatian...first love aq neyh,,bukan laa owang pertama yang aq bercinta...maksud aq bukan balak first aq..AHHAA!!aq neyh dulu kira player gak laa.....almaklumlah hormon gatal terlebih suntik..!!!HAHA..gelak lagi...macam babun sengal..dy neyh pakwe aq yang ke empat...WOW..!!tolong terkejut kejap even tak surprised langsung...!!!lepas aq putus kaple putus kaple...aq kenal dy,,bila dy dah salah nom n termiskol nom aq...weyhh.."TER" ke ha...???dok bila hormon gatal aq tengah aktif waktu tuh,,aq pown,,menggerakkan jari jari aq dengan cargas(cergas) aq taip "who's that pokemon.."n send..!!tidak tersangka sangka mesej aq mendapat respon yang sangat menggalakkan..mean,,mesej aq ter replay laa oleh dy...so,,aq pown mulaa laa kenal kenal n then mula laa rapat rapat...kamcing ngek...actually masa tuh aq tengah ada pakwe..tapi pakwe aq tuh haaa...selalu busy,,aq plak masa tuh tinggal kat ostel...dy nak aq kol selalu..mati laa aq...so,,bila aq sedeyh,,aq bosan si pokemon neyh laa yang selalu teman aq...then perasaan tuh dah jadi laen...perempuan,,bila laki care pasal dy,,sure "caiyaq"(cair) punya..!!tersenget laa sikit hati aq kat dy...tapi aq cuba buang perasaan tuh jauh jauh....kononnya nak setia laa kan...satu hari tuh,,si pokemon neyh,,mesej ngan aq,,dy cakap ada benda yang dy nak cakap kan kat aq...dy soh aq get ready...dalam hati,,"hah pesal plak mamat pokemon neyh.."dy tak gtaw aq malam tuh,,dy gtaw aq pagi besoknya..aq ingat lagi,,masa tuh aq tengah masak meggi..dy call aq...then aq angkat sambil pegang senduk...lepas berhelo helo n bg salam,,aq tanya,,nak cakap apa..tapi dy diam kejap n tetiba dy nyanyi lagu ADA CINTA-irwanshah ft acha...WTF..??terkezut aq...!!suara dy,,pergghhhh!!!layan habez!!!n terus junam hati aq untuk dy..HAHA..sebab MUSIC IS MY LIFE..!!!masa dy nyanyi tuh,,aq diam jela,,takkan nak potong stim pulok kan..bila dy habes nyanyi uh,,aq pown tergamam 2 saat..pas dengaq suara dy cakap,,baru roh aq masuk dalam badan balik...dy cakap nak cakap tuh jaa...terus dy bagi salam n letak tepon sebab aq diam tak kata apa....HAHA...terkejut laa kononnya...terus aq mesej dy,,aq tanya,,apa maksud dy..??dy cakap,,dy teringin nak kaple ngan aq..aq tanya dy,,dy taw kan yang aq dah da kaple..???dy cakap,,dy tawu...tapi dy cakap,,dy teringin sangat...lagipown kitowang jauh...dy kat johor,,aq kat penang...kiranya PJJ laa..percintaan jarak jauh..so,,kami kaple laa macam owang laen kaple...n kaple aq yang sowang g tuh still teruskan sampailaa satu hari tuh ada makluk ALLAH yang mengantoikan aq dengan si pokemon neyh...dy g wat voice mesej kat si pakwex aq tuh masa aq cerita kat dy pasal si pokemon tuh..(paham dak weyh...???!!)so,,terkantoi n terputusla...lantak lah,,sebab aq dah ada si pokemon neyh...serius,,aq sayang gilo's kat dy..n aq setia kat dy...kami tak pernah gaduh or what..memang relationship kami jalan ngan smooth n clear...aq boleyh bertahan ngan dy sebab banyak benda yang buat kami serasi...senang cakap,,apa yang aq suka dy pown suka...macam aq suka sport,,dy suka,,aq cinta mati music,,dy pown n macam macam lagi laa..sampai handfon pown kami pakai model yang sama..kaler sama..sweet kaple laa konon..tuh bukan sesuatu yang di rancang..suma kebetulan..sampai bulan keberapa ntah aq dapat taw,,dy ada penyakit yang agak kronik...kena wat operation...aq tataw sama da dy cakap benda betoi atau dak...disebabkan sayang,,aq percaya dy 102%...sebelum dy nak buat operation yang ke tiga,,dy kol aq..aq nanges gilo's masa tuh...sampai bengkak mata mata...pas tuh kami tak contact dekat sebulan...aq still setia tunggu dy...lepas pada tuh,,he's come back to me..hubungan kami macam biasa balik...setiap hari kami on call...setiap hari ada jaa lawak dy untuk buat aq gelak,,ada jaa lagu yang buat cinta aq makin bertambah tambah...senang cakap,,aq sayang n cinta mati kat dy...aq tamau kehilangan dy...aq ingat dy laa bakal husband aq..HAHA..*poyo cap cicak telan bewak...pernah satu malam tuh,,aq tak boleyh tidoq,,dy kol aq,,dy cerita kat aq,,macam mak mak cerita,,cerita dongeng kat anak anak depa,,haa macam tuh laa dy buat,,tapi aq still tak boleyh tidoq,,then dy nyanyi plak..sampai la saat aq antara sedaq tak sedaq..last word dy yang aq dengaq,,dy cakap,,"ny(honey) by(hubby) sayang ny sangat sangat..i love u so much..!!!"*eee....poyo poyo..!!lepas tuh aq tak sedaq dah..sedaq sedaq dah pagi...HAHA..sweet kan...aq tak pernah sangka ada laki yang akan ucap camtuh kat aq...aq dah nekad dalam hati,,yg dy laa FIRST LOVE aq sampai bila bila pown...relationship kami setaun lebeyh gak laa..tapi disebabkan kebodohan aq,,aq mintak clash ngan dy...tuh suma atas keterpaksaan aq..dekat bapa bulan aq gila..!!aq ngan dy lost contact...dy tukaq nom..maybe kecewa ngan aq..tapi aq still antaq kad raya kat dy,,sebab aq tamau terus putus hubungan ngan dy..kalo boleyh still kawan...tapi ta dak balasan...sampai laa,,aq dapat contact num kawan dy..kami contact balik,,tapi jarang jarang...n sampai sekarang aq still contact ngan dy..

sori curik gambar awak..hehe..=P


______E.N.D______

tapi jangan salah paham..aq ngan dy just a friend...aq ta nak letak harapan dah kat mana mana lelaki,,sebab aq tawu sakitnya CINTA yang tak kesampaian..ada jodoh,,ada laa...aq sayang dy macam kawan kawan aq yang laen...tak lebeh tak kurang...dy adalah kenangan aq..*take a note

pesan datin :ada satu benda yang kita tak mampu lupakan dalam hidup
K-E-N-A-N-G-A-N

p/s :sayang tak bermaksud memiliki...

0 rAhsiA: