BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Wednesday, July 6, 2011

boleh kita COUPLE..????

ASSALAMUALAIKUM hari yang indah...

ehh baekklah pulakkan..aq kekadang pelik....pelik lah..pelik...ko tak pelik...??mesti ko pelik kan..??sebab apa ko pelik...???sebab aq neyh pelik pelik...???aq ke pelik...???ko jangan nak pelik pelik ngan aq...esshh apa yang pelik sangat neyh...kan dah mula merepek...anyway,,apa yang memelikkan sangat neyh bermula dari seorang insan neyh....maybe pada korang,,it's a normal thing...tapi bg aq tetap pelik....apa yang peliknya..??meyh nak cita..actually,,benda neyh bukan laa sekali,,bukan dua kali dan sudah pasti bukan jugak tiga kali..tapi dah berkali kali sangat dah....senario neyh selalu jadi kat kaum kaum yang gagah perkasa neyh haa....kaum kaum lemah lembut lemah lembut sotong tuh tak terkategori owke...neyh,,ada tuh ada...tapi jarang2....korang nak berkenalan..??boleyh no hal...apa salahnya..tambah kawan...kan seronok...pelik kan...??esshh pelik ka..??bg aq pown tak pelik...yang buat ia menjadi suatu "kepelikkan" bila korang kenal,,jadikan dy kawan,,n dalam masa tak sampai 5 minit korang kenal terus mintak nak dy jadi cik.makwe/en.pakwe...macam sengal !!kalo korang nak tackle cik.makwe neyh pown beragak laa....ye,,maybe dy kiut macam nak pijak pijak jer kan..tapi,,jangan laa gelojoh sangat..ko tak pelik...???ehh lantak koranglah....tapi bg aq TETAP PELIK....satu habit yang sangat tidak bagus...aq laki jenis neyh,,pangkah jer haa....menyampah pulak kan....owke,,mula mula tanya,,nama pa,,tinggal kat mana....then masuk dah,,awk dah berempunya,,awak dah kaple,,awak dah ade pakwe n seumpamanya....haaaeeesssyyeeemeeennn..!!mula la naik rimas kan...yang paling tak boleyh blah,,wak,,jom kita kaple,,jadi awex sy nak,,sy suka laah,,awak kiut,,jadi gerfren(girlfriend) saya....plizzzlahh....!!TAK COOL LANGSUNG owke...!!bila kita tanya,,tak rasa awal lagi ke,,saya pown tak kenal awak...boleyh pulak dy jawab,,sebab tak kenal laa nak kenal kenal...(menjawab kau ea,,aq lempang kau laju laju nak..??)..then boleyh pulak g ngaku yang baru jerk putus cinta...ehh,,nampak desprate gila lah...!!!malunyaaa..~~memang laa kalo nak tackle cik.makwe kena cakap single,,even ko tuh dah 6 7 owang gerfren...mau kena sepak layang kalo ko ngaku yang ko dah da cik.makwe....macam tak relevan laa kepada insan insan yang buat macam neyh...kalo aq,,tobat segan...kalo laa korang  nak sangat si cik.makwe neyh,,banyak banyakkan bersabar..jangan gelojoh...tak lari gunung di kejar,,sebab gunung ta derk kaki....slow slow kayuh...neyh takk,,,tak nyempat nyempat(sempat sempat)...actually,,cik.makwe tak suka en.pakwe yang gelojoh gelojoh neyh...tak gentle...tak gentle jugak...owke....so,,jangan lah wat cam tuh lagi yer en.pakwe en.pakwe sekalian...




pesan datin :jangan cepat percaya dengan owang...even kita dah kenal ngan dy bertahun tahun...manusia cepat berubah....

p/s :kepada insan tadi...saya bukan nak sombong,,tapi cara awk tuh tak dapat tunjukkan keikhlasan awak tuh  nak berkawan ngan saya...

0 rAhsiA: