BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Friday, July 15, 2011

kau tak sepenuhnya mengenali aq...

ASSALAMUALAIKUM 12.00 pagi..ehh pagi ke...??tengah malam...
whatever...~~~

errmmm...tataw nak start cam na....actually,,aq nak jelas kan something kepada someone yang kurang jelas ngan aq....mybe dy masih tak paham aq neyh pompuan jenis yang macam mana...actually aq kenai mamat neyh through laman sosial facebook...yang ramai anak muda dok hanyut sekarang n TERMASUK AQ..so aq kenai bila kami start komen mengomen....ntah macam mana boleyh kamcing aq pown tataw...start komen komen kat abang angkat aq punya status kalo tak silap...aq tataw apa yang buat aq jadi "senang" bila dok chat chat ngan dy...masa aq kenai dy tuh,,aq dok umah sowang sowang..maksud aq,,family aq balik kampung kat JAWA TIMUR,,INDONESIA sebab mak aq owang sana...asai dari sana...then,,aq tengah cuti sem masa tuh...di sebabkan mak ayah aq ta dak,,aq kena berdikari sendiri n cari duit sendiri untuk sara hidup aq sebulan lebih...jadi,,aq amik alih business mak aq..alarh menega kueh tepi jalan jaa...HAHA...kiranya setiap pagi dah kena bangun awai...kol 6.00 pagi laa ynag paling lewat pown..ntah macam mana tergerak hati aq soh dy gerak aq,,n aq dengan senang hatinya bagi phone number aq kat dy,,then terus aq off line...actually dy neyh pemalu masa tuh...aq rasa laaa...sebab dy macam maen tarik tali...sebenarnya,,aq neyh bukan senang nak bagi phone number kat owang yang aq tak kenai....yaaa..sangat susah....then tetiba ngan dy aq terbagi..
dy selalu ngan aq pas kami kaple....ehhh dari kami belum kaple lagi haa...dy banyak tolong aq....teman aq....n macam macam lagi lah....sampai sekarang...tapi sekarang aq lebeyh prefer dy sebagai kawan aq...anyway,,kami dah tak kaple..tuh yang aq mau kan...aq tamau ada ikatan kaple kaple neyh...aq rasa tak bebas even dy izinkan aq wat apa yang aq nak buat..tapi aq tak suka..lepas lepas kami dah ta dak pa pa neyh,,jadi macam mana ntah...memang aq neyh suka marah marah dy,,tengking tengking dy,,bebai bebai kat dy,,tacink tacink tak tentu hala....nak cakap elok elok ngan dy pown payah laaa....aq tataw pesepa...kekadang kat dy jugak aq nak lepas geram aq pown...tapi dy diam jaa...tak kata pa....uhh tak eehhh tak....apa pown tak...dy ikot jaa rentak aq...actually bukan aq nak amik kesempatan atas kebaikan dy kat aq,,tapi aq nak jadi diri aq sendiri....aq rasa cam pelik bila aq nak cakap lembut lembut ngan dy,,nak manja manja lebeyh lebeyh hari hari...eeewww...tuh bukan cara aq...aq tak suka..kalo sekali sekala boleyh laaa..aq rimas....n aq neyh manusia yang cepat bosan..kadang kadang bila dy cakap benda yang mustahil,,aq jadi lemas...contoh,,nak pegang tangan....nak tidoq atas riba bagai....eerrgghh...jadi macam mana ntah...serius aq tak selesa....sekali sekala tuh tak paa laa...tapi kalo dah always....adess...aq neyh bukan laa manusia yang "LUPA DARATAN"..dy selalu cakap apa...aq neyh tak perlukan dy bila aq tak mesej dy...kekadang aq perlukan masa....bukan aq tamau mesej ngan dy...bukan aq tamau mesej ngan dy..dy sangka,,bila aq tak msesj dy,,aq dok seronok ngan jantan laen...sebab aq neyh ramai kawan laki...maybe dy sangka camtuh la...
untuk pengetahuan laa kan,,dulu yaa aq macam tuh...kalo aq tak mesej ngan dy neyh,,aq mesej ngan yang laen...dulu yaa,,sekali mesej 3 4 owang sekali gus...dulu yaa,,aq kaple 3 4 owang dalam satu masa...tapi tuh dulu...bukan sekarang....aq sekarang nak mesej ngan owang laen pown susah...ikot mood jugak...sesungguhnya dy salah...kalo aq ta dak mood memang ngan sapa pown aq tak mesej...n memang aq sekarang banyak contact dy jaaa...mesej,,kekadang sembang sembang dalam phone...
aq bukan nak buang dy bila aq tak mesej ngan dy..aq tak mau terlalu bergantung harap ngan dy...apa apa sikit ngan dy....aq tamau terhutang budi ngan dy...dy dah banyak tolong aq...aq dah serik ngan sebuah percintaan...bagi aq,,ada jodoh ada laa...tak perlu laaa nak rapat n terlalu rapat sangat...sebab,,kita mungkin akan kehilangan dy suatu saat nanti....bila dah terlalu banyak kenangan ngan dy,,tak mustahil kita akan buat satu benda yang sangat bodoh tanpa pikir panjang...dy kata,,bagi aq,,kalo dy ada ada laa,,kalo tak dak tak dak laa...bukan cam tuh maksud aq..kan aq dah cakap,,aq neyh manusia yang cepat bosan...so,,bila 7 hari seminggu,,24 jam sehari dok mesej,,feel tuh akan kurang,,n benda yang nak di sembangkan pown tak dak..tak dak idea...aq harap dy paham..aq bersyukur sangat bila aq di beri kesempatan untuk kenal ngan dy...yaa,,aq rasa kalo dy tak dak,,kehidupan aq tak macam neyh...aq rasa dah lama aq gila...memang nak handle aq sangat susah..emosi aq cepat berubah..personaliti aq banyak...kekadang aq boleyh jadi owang yang sangat manja,,sangat baik,,n aq jugak boleyh jadi owang yang sangat kuang hajaq,,sangat kasaq,,n sangat tak perikemanusiaan kekadang...so,,aq tak taw,,sapa yang boleyh sabaq ngan perangai aq....aq mintak maaf kat kau sebab buat kau macam neyh...aq tak bermaksud nak dera perasaan kau...

pesan datin :manusia boleyh berubah...

p/s :aq tak taw apa yang sedang Allah rencanakan untuk aq....n aq tak nak mengharapkan sesiapa...

0 rAhsiA: