BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Wednesday, July 13, 2011

settle 1 TEST..!!

ASSALAMUALAIKUM kesunyian malam..

hari neyh test MACROECONOMIC...start test kol 8.30 malam...so,,dengan beraninya aq jalan sesowang untuk p kelas amik test1 ekonomi hari neyh...jalan kaki sesowang...actually,,rancang nak p ngan azii n sya,,tapi tak jadi...so,,aq amik keputusan jalan sowang sowang..lagi pun awai lagi...tapi masa nak p ke blok tuh,,gelap..dengan keberanian aq yang tersisa,,aq kuatkan semangat..alhamdulillah aq sampai ke kelas dengan selamat..then,,buat test...aq panjatkan kesyukuran kepada ALLAH sekali lagi sebab aq boleyh jawab...even tak semua aq yakin aq jawab dengan mengikut kehendak soalan..ada jugak yang aq hentam hentam..al-maklumlah last minit belajar...anyway,,aq nak terima kasih dekat NUR MUNIRAH,,sebab ajar aq ECO tadi..pas kelas pukul 12.00 tengah hari,,aq balik ikot depa p kolej..niat hati nak belajar,,and alhamdulillah semua berjalan lancar...muni ajar aq semuanya...dari aq tataw apa pown sampai aq taw something....thats why aq boleyh buat soalan tadi...aq belajar ngan dy...pukul 6.30 petang baru aq balik....thanx again to muni...kalo aq tak dok ngan hang tadi maybe kertas aq kosong tak berisi....thanx my ALLAH...!!!kalo bukan atas kehendak engkau aq juga tak mampu untuk jawab soalan soalan tadi...selesai aq buat test,,nak balik....aq tataw nak balik ngan sapa...jam dah pukul 10 lebih malam...nak jalan sorang sorang....muni ngan sue suruh aq tumpang miss..tapi aq tamau sebab aq takut menyusahkan orang laen pulak.....so aq gagahkan sekali lagi kaki aq untuk balik sowang sowang...n aq selamat sampai....muni kol aq tanya dah sampai belom..aq cakap dah sampai....n ALHAMDULILLAH TEST WAS DONE...!!just for today...i have one more paper before mid term holiday...



pesan datin :jangan bersedih,,sesungguhnya ALLAH sentiasa bersama kamoo...

p/s :mak...fatin tataw kat mana cincin yang mak bagi tuh...=(

0 rAhsiA: