BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Wednesday, July 27, 2011

SUNSET ON THE SNOW..~~

ASSALAMUALAIKUM CHENTA....

wah wah..!!dah kol 12.00 pagi dah..sebelum nak wat keja n tido,,tergerak plak hati nak tulis entry neyh...tengok tajuk kat atas macam gempak laa kan....sakan noh...HEHE..apew tuh SUNSET ON THE SNOW...actually tuh laa tema dinner fakulti aq tahun neyh...semua kena pakai baju yang bertemakan orange and white...wahh...seronok leww tue....aq dah bayar duit nak p dinner tuh...RM5 jew...murah an...sebab dinner neyh sekali ngan dinner budak budak dekan..thats why laa murah....aq tak p pown..bup baju ta dak sepasai,,then macam tak best ja...takbest sebab apa,,biaqlah aq sowang jaa yang taw...masa aq sem satu dulu,,tema MALAM PESTA MUDA MUDI,,masa aq sem dua,,tema BACK TO SCHOOL..HAHA..sakan lah kan...beli laa baju sekolah bagai...then taun neyh aq cam tak enjoy jaa kalo nak join pown,,so,,memang tak joinlah..HAHA...dok umah....pas maghrib tadi suma housemate aq dah bersiap laa....dok berchantek chantek ngan dress masing masing...ada jeles di situ owke..hehe...tak paa lah,,gpown ta dak baju,,so jimat laa sikit kat situ...tengok depa bersiap,,pakai baju chantek chantek,,mekap lawa lawa..hehehe..shumil sumanya...mesty depa enjoylah malam neyh....n mesti ramai laa budak fakulti aq yang upload gambaq dalam FACEBOOK malam neyh...aq mampu melihat jaa laa..HAHA..tak paa lah,,tak dak rezekilah tuh....sekarang pown depa tak balik lagi,,aq sowang sowang...hehe...=') tak paa lah,,owke jaa...majlis tak habes lagi la tuh....owke lah,,da tataw nak tulis apa..hehe...

SEE U NEXT TIME CHENTA...


pesan datin :no picture upload..

p/s :hope enjoy ur dinner my friends....

0 rAhsiA: