BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Thursday, July 7, 2011

tak mungkin..!!!

ASSALAMUALAIKUM malam yang hening..

anyway,,aq nak cerita dulu starting aq hari neyh....btw kelas aq hari neyh kol 8.00 a.m...first kelas,,is BEL...sedar sedar dah kol 7.45 pg....ouhh shit....!!!so,,lagi 15 minit jaa nak start kelas,,ngan mandi belum,,iron baju belom,,so,,sebelum housemate aq gerak pi kelas,,depa da tanya aq,,pi ka dak kelas..aq cakap,,hampa pi laa...then terus aq sambung tidoq...wahh,..bahgia gila an..tidoq sakan...asto kelas seterusnya,,kol 10.00 a.m...feel tuh tetap tamau mai jugak....so,,ponteng pulak kelas CTU....bagus ann aq..bertuah punya anak...soh pi belajaq,,pi lena jaa....HAHA..=D..then kelas selanjutnya koi 11.00 a.m...kelas BAB(bahasa arab..)macam mana pown,,kena p jugak sebab ada QUIZ 1....so,,dengan panas panas,,jalan laa aq dengan cepat cepat...sebab dah lambat kan....lambat sebab dok buat lengai...boleyh p on9 dulu...HAHA...dengan izin ALLAH,,da laa insan neyh yang baek...menumpangkan aq....memang berpeluh sakan laa kan...naseb dy pasang aircond..haa,,niat baekkan nak pi kelas ALLAH bantu,,mudah kan urusan....habes kelas awal,,sebab quiz kan...so,,aq gerak sorang sorang..sekarang kena berdikari dah...tak boleyh nak harap owang....tak rugi kalau kita susah sekarang...boleyh kurus oo,,jalan hari hari..masa otw balik uh,,tepon mak....dekat tiga kali jugak lah aq tepon....tapi dy tak jawab..maybe ada keja kowt....tak paa lah...sampai sampai bilik,,terus on9...al-maklumlah,,duduk sorang sorang...yang laen suma tak balik sebab buat proposal MGT..nama pun berdikarikan..hehhehe..=P terima jaa lah...then waktu bila aq terlelap,,aq pown tak sedar....sedar sedar dah koi 1.23 p.m...dok 2 3 minit,,azii ngan sya balik..aq tanya depa p kelas QMT ka..??depa kata dak...dengan bahgianya aq sambung tidoq.....kahkahkah....teruk kan....tetiba naik kat screen phone "ibuNdA's calling"...dengan malasnya,,aq ignore...DURHAKA punya anak...2 kali mak aq tepon aq ignore....takot kantoi aq tidoq tak p kelas....bhahhahaha....then kali yang ke tiga..aq angkat jugak....sembang laa ngan dy....rancak baq hang!!!!sembang macam macam..tetiba jadi sebak...dan dan cover suara...HAHA...masalah aq,,ada aq cita kat mak aq...then dy kata pa,,p kat depa,,kata kat depa,,kita neyh dok satu rumah,,satu MALAYSIA...haaa...dy ta dan cakap habes,,aq gelak bahak bahak dah.....lawak ngat aehh mak neyh...tak kan nak habaq satu MALAYSIA kowt...hahhah..tak paa lah..aq cita kat dy,,aq mimpi....dy tya mimpi apa...aq gtaw laa,,aq wok(bubuh) masuk duit syiling dalam telinga...asto aq hembuih(hembus) nafas sambil tutup hidung n mulut macam dy ajaq dulu,,masa semut masuk telinga...tapi tak kuaq kuaq jugak...dy gelak kat aq....dy kata,,tuh dy laa tidoq petang lagi haa...setan dok kacau laa tuh....HAHA..=D..aq gelak balik je lah....tetiba dy cakap cam neyh kat aq..
"fatin marah kat mak ka...???awat mak rasa cam fatin marah kat mak jaa..."
"terasa hati ngan mak ka...???"
"duit cukup dak abah bagi hari tuh,,,??terasa hati ngan mak ka,,sebab mak tak bagi duit..??"
bertubi tubi soalan dy bagi kat aq..tak nyempat  nyempat aq nak jawab....

MAK,,
mak...TAK MUNGKIN fatin nak marah ngan mak...untuk apa fatin buat macam tuh...bau syurga ka kalo fatin nak marah marah mak sebab benda kecik...???tak mak,,,tak mungkin fatin nak marah ngan mak...mak nyawa fatin...dulu fatin tak rasa betapa sayangnya mak kat fatin...sebab fatin tak rapat ngan mak...fatin bukan macam ipah ngan k.maya,,yang boleyh menempek nempek kat mak...sebab fatin rasa masa tuh,,fatin dah banyak nyusahkan mak..n mak tak sayang fatin sebab fatin malas..kadang kadang fatin akui fatin cemburu ngan adik adik ngan k.maya...tapi depa rajin selalu senang kan mak,,tak macam fatin...tapi sekarang baru fatin sedar betapa tulusnya kasih mak kat fatin...mak mesti ingat fatin terasa hati ngan mak kan...sebab hari tuh mak mai ikut pi hantaq fatin kat jeti,,fatin nak balik arau..mak ingat nak tunggu fatin sampai naek bus,,tapi abah terus balik...mesti mak ingat fatin kecik hati kan,,sebab mak owang laen tunggu sampai anak anak dy naek bus..sampai bus gerak,,baru depa balik...mak...dari mak fatin kenal apa tuh erti TABAH..dari mak fatin tawu macam mana HIDUP BERDIKARI...tak mungkin sebab mak tak tunggu fatin,,fatin nak marah ngan mak...fatin sedar macam mana kehidupan kita....fatin dah boleyh tima tuh suma sekarang...fatin pown dah biasa hidup susah ngan mak,,tapi kesusahan yang fatin hadapi tak setanding kesusahan yang mak harung...pasal duit RM50 yang abah bagi tuh,,dah cukup mak...dah cukup untuk fatin....mungkin dulu,,RM50 tuh sangat tak cukup..tapi sekarang fatin kena sedar dan akui macam mana status kewangan kita...mak dah ajar fatin macam macam...fatin kena belajar bersyukur dengan apa yang fatin ada..fatin jugak kena belajar hargai apa yang fatin miliki....kan mak...fatin dah cukup beruntung mak...fatin ada mak..fatin ada keluarga yang selalu sokong dan dukung fatin saat fatin tengah down...fatin dah sedar dan fatin akui segala kata kata mak dulu..."walau buruk macam mana kita,,jahat mana kita pown,,kalau kiat susah,,family dulu yang akan tolong kita...."mak...tolong jangan lupakan fatin even sedetik....fatin tak mau kehilangan mak....fatin ta mau rasa kasih sayang mak kurang sikit pown kat fatin...dosa fatin kat mak terlalu banyak...tapi mak tetap doakan yang terbaik buat fatin setiap kali kita habes bersembang....fatin bangga dengan mak even mak macam tuh...sekali lagi mak,,TAK MUNGKIN FATIN MARAHKAN MAK....dan izinkan fatin balas segala jasa mak kat fatin....doakan yang terbaik untuk fatin....

habes aq sembang ngan mak aq,,aq rasa macam nak balik umah time tuh jugak...teringin nak melawak ngan dy...usik usik dy...sakat dy....buat dy marah marah aq...hehe..nakal kan....aq dah belajar macam mana nak jadi tabah macam dy....

haa..kamcing ark....tak penah penah woo...(gelap sikit gambaq neyh


mak saya..!!!muahhh!!LOVE u lahh!!!


pesan datin :"hargai mak kita...macam mak,,mak dah ta dak mak...(sambil air mata dah bertakung)


p/s :AQ SAYANG GILA's MAK AQ WEYY!!!

0 rAhsiA: