BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Monday, July 4, 2011

TERIMA KASIH..

ASSALAMUALAIKUM...

entry kali neyh aq nak ucap bebanyak tima kaseh kat insan yang sudi bersama ngan aq..even aq tengah susah ataupun aq tengah senang...hari jumaat,,1 JULY 2011 ri tuh aq balik kampung aq kat penang..aq balik nek train....first time aq balik sesowang...selalunya aq balik ngan membe2 aq....by the way,,depa dah balik ari tuh,,so,,aq balik la sesowang..dah laaa tak reti nak beli tiket train...tanya kat SHAHRIL AIZAT b NORDIN..dy cakap laa,,gtaw kat owang yang jaga kaunter tuh nak balik p mana...then aq mesej NURUL IZZATI,,housemate aq,,camna nak gtaw kat brader tuh...so,,dy cakap gtaw kata nak balik bukit mertajam...so,,di sebabkan brader yang queue depan aq tuh pown nak balik penang,,kebetulan tempat yang sama...aq dengaq dy sebut "BM"....aq nak balik sana laa...sampai2 depan kaunter aq terjerit kecil,,"BM!"...aq senyum terus aq tutup mulut...hehhehehe...malu...=D then hari ahad,,3 JULY 2011,,aq kena balik ARAU jugak macam mana pown....hati aq memang dah tak dak kat sini...so,,sekali lagi SHAHRIL AIZAT b NORDIN jugak yang mai hantaq aq kat ARAU...makan,,minyak,,tol,,suma pakai duit dy...dy mai amik aq kat JETI PENANG...so,,kami gerak dalam 6 lebih...dy drive....sepanjang jalan,,aq diam jaaa...aq tak taw napa..aq jadi sebak...aq cakap kat dy "TAK MAU BALIK BOLEYH DAK..??"tapi dy diam jaaa....terus ngan pemanduan dy....pas pada tuh,,aq tak sembang ngan dy langsung....dy tak jawab soalan aq sebab aq tanya dalam hati ja...sampai kat alor setar,,dy tanya aq,,,nak p ALOR SETAR MALL dak..aq senyum kat dy..aq kata,,ikotlah...dy tanya aq napa,,aq cakap ta dak paa....so,,kami singgah kat alor star dulu...kami just p tengok wayang jaaa...p tengok cita RASUK..nak tengok KL GANGSTER kol 10..transformer dah start...so tengok laa RASUk...fikiran aq tak boleyh langsung nak fokus kat cita tuh....tengok je laa...habes cita,,terus kami balik arau...naik kowt highway..aq diam lagi...tataw nak cakap paa...sampai arau,,kami makan depan matrix..tuh pown aq makan tak habes...first time aq makan ngan dy,,2 3 sudu jaa aq suap...seriusly,,ta dak selera....then,,habes makan dy antaq aq sampai kat umah...aq tamau balik...aq jerit dalam hati sambil teriak...sampai umah,,aq masuk,,aq tepon mak...aq teriak,,dy perasan...dy tanya aq owke kaa..aq cakap owke...aahhh...sebaknyaaa..!!!!then aq tepon aril...lupa nak soh dy balik liklok...tuh yang tepon...habes pesan kat dy,,terus aq letak tepon...haaa..nanges lagi dalam hati sowang2...anyway,,aq nak ucap tima kaseh kat aril,,sebab sudi habeskan duit,,tenaga,,masa unutk aq...kekadang macam menyusahkan dy jaa...tapi setakat neyh,,dy jaa yang paham aq..dy sanggup tima aq seadanya...dy tima aq apa adanya...aq marah dy,,aq pukul dy,,aq wat perangai,,sikit pown dy tak komplen...aq selalu wat dy terasa,,tapi sikit pown dy tak simpan...dy laa kawan aq time aq susah..time aq senang,,dy laa kawan yang boleyh aq bawak untuk bergadoh,,lawan mulut..ta dak dy,,aq rasa.........(tataw nak cakap,,susah nak cakap sebenarnya)..so far,,thanx untuk semuanya...apa yang dah ko buat untuk aq,,aq tak dapat nak balas...tima kaseh jugak sebab sudi layan perangai aq yang tak berjenis neyh...tima kaseh sebab sudi pinjamkan telinga untuk aq hamburkan marah aq,,untuk aq cerita masalah aq..tima kaseh jugak sebab sudi pinjamkan bahu untuk aq tumpang kongsi sedeyh aq....

TERIMA KASIH AWAK...!! =')



pesan datin :bersyukur dan berterima kasih dengan apa yang kita miliki..

p/s :terima kasih untuk SEMUANYA...

0 rAhsiA: