BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Monday, August 8, 2011

owke,,kau ngaku TERASA ngan aq...!!

ASSALAMUALAIKUM badan yang sakit..

***************

at last,,kau ngaku kau terasa hati ngan aq..tima kaseh,,sekurang kurangnya,,aq dah tawu yang aq dah buat kau terasa,,maybe secara sengaja...aq tak sure...tapi aq tataw atas sebab apa kau terasa ngan aq..bila aq tanya kau terasa sebab aq tak angkat call kau,,atau sebab tak balas mesej kau,,kau jawab kau tak kisah pasal tuh..so,,atas sebab apa kau terasa ngan aq...???haa..hari neyh memang aq sibuk....sibuk ngan note sibuk ngan kerja yang entah bermacam macam...sowi sebab tak sempat layan kau hari neyh...owke,,tadi petang aq tak layan kau sangat sebab aq dah tak tahan..tak tahan nak tahan sakit...haa,,memang aq sakit sangat petang tadi...bukan aq tak layan sebab kau terlena semalam...kau dah salah paham...aq bukan jenis yang nak marah lama lama...kecuali aq memang tengah marah gila...!!!*take note...then,,habes aq buat keja,,aq mesej kau...n aq terus g on9..tetiba kau cakap,,kau bukak fb aq..ergghh..!!!aq tak leyh tima..!!!kau dah langgar privacy aq...!!kau tau tak punca kita gadoh bila kau bukak fb aq,,then tengok mesej mesej aq..pastuh mula laa kau nak sindir sindir aq...kau mula laa nak uji aq...memang kau tak dak niat nak sindir aq,,tapi aq rasa seolah olah kau cuba nak sindir aq...
macam pagi tadi...tetiba kau mintak tolong aq untuk tukar profile pic aq...aq dah agak kau nak uji aq...kau nak tengok sejauh mana aq boleyh ikot cakap kau,,turut kehendak kau n sesenang mana aq nak lakukan semua tuh untuk kau..sebab kau dah terbaca mesej aq ngan budak tuh right...??kau suruh aq tukar gambar yang satu lagi...n kau perasan yang aq bagi kau sejuta alasan...right...??n kau tawu aq tukar pro pic sebelum neyh sebab budak tuh suka tengok aq berbaju kurung...n aq terus tukar...untuk pengetahuan kau laa,,dy tak mintak aq tukar profile pic tuh..aq sendiri yang nak..n kebetulan memang aq nak letak gambar tuh...n aq terus letak...tapi kau..??kau nak test aq..nak tengok aq..aq dah tawu,,n that's why aq tak tukar...sebab kau suruh tuh bersebab...right...???aq tak suka di arah...aq tak suka di suruh...aq harap kau paham.....aq dah taw muslihat kau dari awal...n at last,,keraguan aq terjawab,,bila kau kata kat aq,,yang aq neyh bila chat ngan kau,,tak boleyh panjang panjang,,,bila ngan kau,,aq tak pandai pujuk,,bila ngan kau,,aq susah nak ikot cakap kau,,bila ngan kau aq macam macam lagi laa...senang cerita,,aq tak layan kau elok,,macam mana aq layan budak tuh n laen laen..??betol sangkaan aq...??aq tak salahkan dalam menilai kau...??
kau nak tawu kenapa aq buat macam tuh..??sebab aq tak nampak kau cuba jadi diri kau sendiri..aq nampak kau cuba jadi owang laen...aq tak suka lelaki jenis tuh...tolong laa...be yourself..jadi diri kau sendiri..terima diri kau seadanya..tak perlu kau nak jadi owang laen..n tak perlu kau nak uji aq dengan sesuatu benda yang boleyh aq kesan atas sebab apa..sebab semua tuh takkan berhasil...yaaa,,mungkin layanan aq tak baik kat kau...aq kasar ngan kau,,aq tak jaga percakapan aq dengan kau,,aq tak jaga hati kau...aq bukan yang terbaik untuk kau sebenarnya...sebab aq banyak buat kau derita dan tersiksa..apa yang aq buat kat kau tak setimpal dengan apa yang kau buat untuk aq...aq mintak maaf sebab aq tak mampu lakukan tuh semua untuk kau...aq tak mampu jadi yang terbaik untuk kau...mungkin kau akan soal aq balik,,kenapa dengan dyowang yang laen,,aq boleyh layan dengan elok...???ntah...aq tak dak jawapan lagi untuk pertanyaan tuh...

MAAFKAN AKU BUAT KAU TERASA n DERITA...!!

********

MEMANG AKU TAK TAWU NAK PUJUK KAU...!!!


0 rAhsiA: