BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Thursday, August 11, 2011

wordless entry...

ASSALAMUALAIKUM mata yang dok pedih...

sabaq sat naa mata,,bagi aq tulih sat entry neyh,,stgi kita rehat naa,,taw sok test belambak..sat jaa,,bagi aq selesaikan entry neyh dulu..firstly aq nak mintak maaf sesangat sebab aq taw,,ada hati yang akan terluka,,saat dy selesai baca apa yang aq nak tulih hari neyh..

aq bukan tak appreciate kau,,aq bukan nak sakiti kau,,aq bukan nak membenci kau,,aq bukan nak berkasar ngan kau..owke..aq harap kau paham lah....aq nakkan kebebasan...dari segala segi...aq rimas bila kau soal aq banyak banyak..yaa,,aq tawu kau  care pasal aq..kau amik berat sal aq,,kau takut something bad jadi kat aq,,tapi plizz,aq dah boleyh menilai apa yang baik n tak baik untuk aq...aq taw,,ko dah banyak lakukan yang terbaik untuk aq..yaa,,aq tawu,,bukan aq tak tawu,,atau sengaja buat buat tak tawu...tapi aq ada life aq sendiri..aq harap,,sekali lagi kau paham apa yang aq nak dalam hidop aq...yaa,,memang aq penah cakap kat kau,,aq tak suka bila owang cuba ungkit cerita lama aq...tapi aq suka ungkit cerita lama aq...aq ungkit benda yang indah yang pernah aq alami..aq suka ngan memori memori like that...tapi aq tak suka,,owang yang cuba ungkit cerita aq sedangkan aq tak suka benda yang diungkit uh....
yaa,,dulu aq memang penah cakap kat kau,,yang aq tak nak susahkan sesapa,,tapi apa yang aq buat tadi,,atas kerelaan depa sendiri...depa yang nak tolong aq..tak salahkan...bukan aq buat benda yang tak sepatutnya aq buat...kekadang kau buat aq neyh macam bini kau...kau tawu,,aq tak selesa....kalo sebelum aq sah bergelar isteri owang hidup aq dah terhad macam neyh,,macam mana pulak nanti bila aq dah kawin n aq terpaksa hadapi benda yang sama untuk ke sekian kalinya..???memang laa bila laki ngan pompuan neyh boleyh mengundang bahaya,,tapi kalo kita jaga,,insya Allah semuanya terpelihara...aq nak lalui zaman remaja aq neyh dengan sebaiknya...yaa,,aq keras kepala,,aq degil...dan aq tak suka di arah...tuh laa aq...
mungkin aq yang dulu n aq yang sekarang dah laen,..tapi tuh la hakikatnya,,''people can change by time n situation..."


sekali lagi,,hari neyh,,aq dah sakitkan lagi hati kau...tapi aq jugak rasa hati aq sedikit tercalar dengan sikap kau...sedikit...cuma sedikit...yaa,,hati pompuan aq sedikit tercalar dengan sikap kau...tapi aq sedar mungkin banyak jugak masalah yang berpunca dari aq...entah laa..siapa yang tahu...???tak siapa yang tahu...penat aq kekadang...n kekadang aq rasa aq tak punya kehidupan pown...kosong...segala galanya kosong...aq mintak maaf lagi...

******************
masa aq tengah belek belek mukabuku aq,,aq belek mukabuku owang laen,,then aq nampak profile sowang mamat neyh...aq pown kenai dy...aq p kat profile dy,,then tetiba,,aq ternampak profile sowang lagi insan neyh..ergghh...!!tetiba dada berombak,,tangan vibrate..mungkin sebab dy penah jadi sebahagian dari hidup aq suatu ketika dulu....aq nak add dy,,tapi aq tak berani...alhamdulillah,,wall ngan photo dy,,dy tak private...then aq ternampak pulak pic sowang awex...actually,,sebelum neyh,,dy penah cakap,,dy dah nak kawin,,n dah bertunang..aq tak percaya selagi aq tak dapat bukti...dy cakap,,pompuan tuh,,blajaq sekali kat tempat aq belajar...masa aq nampak pic pompuan neyh,,aq terus p kat profile dy..tengok wall n pic bagai,,then aq dapat detect yang dy da tulis kat info yang dy student sini jugak..skali ngan aq...dalam hati,,hah sah,,mesti minah neyh punya....n aq rasa yaa laa....bup banyak komen minah neyh jaa...at last,,aq dah dapat bukti...so,,maybe aq dah tak perlu lagi ingat kat dy,,atau buang dy terus dari ingatan aq...erghh...???tapi mampu ka aq...???owh my Allah,,plizz,,give me my best way,,to forget him...its too hurt....dah laa malas nak ingat lagi sal dy...semoga tuh adalah pilihan dy yang terbaik...=')

******************
betol kaa cakap dy,,aq tak boleyh lupa yang lama,,aq still ada perasaan sayang kat yang lama,,thats why laa aq tak boleyh nak terima dy...???atau sebab aq dah langgar janji yang aq buat ngan dy dulu,,buatkan sayang aq kat dy makin berkurang..???betol kaa makin kurang...??nauzubillah....aq penah janji ngan dy dulu,,aq kena mandi sebelum kol 8 malam,,kalo lebeyh dari 8 malam,,sayang aq akan berkurang kat dy 1...sekali lambat,,sekali berkurang sayang uh...owhh...tensionnya....=/


pesan datin :yang lepas jadikan pengajaran n teladan..

p/s :tetiba rasa sedih bila tengok profile dy....

0 rAhsiA: