BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Friday, September 23, 2011

kau saja yang TAHU..

ASSALAMUALAIKUM habuk yang tebal....

actually dah lama gila kan aq tak update blog....dah bersarang,,berhabuk,,berdebu and ber bagai lagilah....hahhaha...bukan tamau berblog,,tapi masa tak mengizinkan dan feel tuh tak sampai...kekadang sibuk itu inilah and macam macamlah kan...siapa yang tahu...???aq ja yang tahu...sekarang aq punya mood nak tulis blog dah sampai balik...hari hari aq bukak blog...nak tulis tapi idea hilang....

**************

dy selalu tanya aq,,aq cintakan dy tak..???dengan ringkas aq jawab TAK...dy tanya lagi,,dy hensem tak...???semudah tuh jugak aq bagi jawapan yang menghampakan iaitu TAK...lastly dy akan cakap,,ya,,mungkin dy bukan laki idaman aq...aku akui,,dan aq jawab TAK..pasti dy kecewakan....??kecewa ka..??aq tak tahu...hanya dy yang lebih tahu....ya,,memang aq tak cintakan dy...tapi aq yakin yang aq sangat sayangkan dy...aq tak tahu bagaimana rasanya cinta...yaa...sungguh aq tak tahu....mungkin kau terkejut..tapi itulah realiti sebenar....

aq jujur....bagi aq kau tak hensem...mungkin pada orang lain ya...tapi pada aq tak...kau tak cukup hensem...maaf,,andai kau terguris dengan apa yang dah aq luah dan tuliskan neyh....tapi aq cuba jujur dengan kau....kau juga bukanlah lelaki idaman aq...laki idaman aq,,aq nak dy kerja yang bagus,,yang kaya,,yang baik...yang hensem parasnya....tapi siapa aq untuk letakkan semua ciri ciri idaman tuh untuk menjadi suami aq..nak kata aq anak raja,,jauh sekali..kekadang aq cakap maen lepas saja....aku panggil kau dengan panggilan yang kasar..."HANG"...bukan sebab aq bencikan kau...bukan sebab tiada rasa hormat aq kat kau...aq punya sebab aq sendiri...

kalau dah kau tak punya semuanya,,kau tak hensem,,bukan laki idaman aq,,untuk apa aq masih lagi bersama kau...???tak pernah kau terfikir itu...???ya...kau memang tak hensem..tapi cukup lah bagi aq,,kau sekadar sedap mata memandang...aq tak nak bila aq bersama kau,,masih ada mata yang cuba menjeling ke arah kau..aq cemburu..kalo kerana paras aq terima seseorang,,kau bukanlah pilihan pertama aq..aq terima kau seadanya...selagi kau masih boleyh menguruskan diri sendiri....aq tak nak berbohong dengan mengatakan yang kau hensem....

kau juga tak punya ciri ciri lelaki idaman yang aq mahukan....tapi kenapa aq masih dengan kau...???yaa...kerja kau mungkin tak berapa bagus pada pandangan orang laen,,tapi cukup sekadar apa yang kau kerjakan tuh,,HALAL sumbernya,,cukup untuk kau berbelanja dan bagai...itu juga satu kerja yang baik...kau tak kaya pada harta..tapi kau kaya dengan budi perkerti...berada dengan kau buat aq selesa menjadi diri aq yang sebenar..kau terima aq seadanya..itu sudah memadai bagi aq...aq terima dan aq bersyukur dengan apa yang kau miliki...kau juga kaya dengan kasih sayang....

aq kasar dengan kau...kekadang aq cakap tanpa fikir tentang perasaan kau...yaa,,aq tak nafikan itu...aq cuma manusia biasa yang daif dan selalu khilaf....mungkin pada orang yang lihat setiap tingkah laku aq pada kau tuh suatu yang tak sepatutnya....tapi aq selesa begitu...kau tak pernah membantah...jadi aq fikir kau juga selesa begitu....itu saja cara untuk aq selalu rasa dekat dengan kau....itu saja buat aq selesa dengan kau..dan itu saja yang buat aq sentiasa ingatkan kau...

*************

aku mintak maaf kalau aq sering mengkasari kau...maafkan aq andai kau rasa aq tak hormatkan kau...satu yang aq nak kau tahu,,aq ikhlas sayangkan kau....


pesan datin : be proud with yourself....

p/s : aq harap kau tak kisah....












0 rAhsiA: