BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Friday, September 23, 2011

mulut kau memang MASIN....

ASSALAMUALAIKUM malam SABTU...

intro tamau panjang panjang....tetiba,bila aq duduk sorang sorang neyh,,mula aq teringat apa yang jadi kat sekeliling aq....apa yang jadi dalam umah,,kat kampus,,kat kelas and bagailah...tetiba aq tingat sebaris dua kata kata neyh....


"hang tengok la,,nanty dy dengan **** putuih...and aq tak terkejut satu hari nanty depa akan gaduh sama sendiri...and jadi macam mana dok jadi laaa..."


masin weyh mulut hang...aq terkejut gila...aq tak sangka nak jadi macam neyh....actually,,aq bukan nak buruk mana mana pihak....aq cuma nak bercerita....sehabis boleyh aq tamau mention nama sapa sapa kat sini....aq tamau ada yang salah sangka...dah laa aq ta dak kawan sekarang neyh SAHABAT yang selalu aq sanjung...aq tamau ada musuh plak lepas neyh....betoi weyh...dy dengan **** dah clash...baru jaa....sebab kantoi...mamat tuh HACK skype dy....so,,kantoi segala apa yang dy buat selama neyh...then depa putus...tapi tatawlah,,maybe bukan jodoh depa...aq tak mau cerita lebih...satgi jadi fitnah pulak..tapi aq ada tengok gambaq yang ditangkap oleh HACKER....kalo kena kat aq,,seriusly aq malu gila..tapi nak buat macam mana...thats why laa owang kata,,"sepandai pandai tupai melompat,,akhirnya jatuh ke tanah juga.."n kalau owang yang tengok,,mesti owang akan salahkan pihak pempuan...

then,,aq dah mula nampak kepincangan yang jadi antara depa....mungkin kita yang tak taw apa yang jadi boleyh tertipu ngan apa yang jadi depan mata...tapi apa yang kita lihat,,sebenarnya tak tunjuk pown realiti sebenar...antara depa dah mula berpecah...but aq still aq...aq tak pernah mintak neyh jadi...dulu makan sekali,,masak sekali,,kuaq sekali....tapi sekarang dak dah...dari empat tinggai tiga...untungnya,,dy tak sorang sorang macam mana yang aq kena....kira nasib dy lebih baik dari aq....sekurang kurangnya,,dy ada teman makan..teman tidoq,,teman gelak bagai...=') untunglahh kan....tak pa lah..aq taw,,Allah taw apa yang terbaik buat aq....so far,,sekarang suma masih under control....masih boleh melawak,,masih boleh bersembang macam biasa....takpalah...and aq harap suma akan menjadi lebih baik...

ini terubuk masin bukan mulut masin..
hehheheh

tapi betul,,mulut hang memang masin....aq tak expect langsung suma neyh jadi...masa hang kuaqkan kata kata neyh dulu,,aq harap tuh suma cuma mainan bibir....tapi macam owang kata laa,,"setiap kata kata adalah doa.."..dan sekarang aq takut apa yang hang kata last kat aq dulu....mintak simpanglah weyh...aq harap hang tarik balik kata kata hang tuh....sebab sekarang neyh minggu final....aq tamau dengaq berita yang aq memang tamau dengaq....aq pulak yang takut...tak baik weyh kita berdendam....setiap orang penah buat salah kan...???kita pown mesti penah buat salah...siapa tahu...???




pesan datin : hati hati dengan setiap kata kata yang kita nak kuarkan dari mulut,,tambah tambah kalau kata kata tuh dari MAK kita....doa seorang ibu tuh lebih mujarab...



p/s : KEMAAFAN adalah KUNCI sebuah KETENANGAN..

0 rAhsiA: