BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Monday, November 21, 2011

*untuk hang

ASSALAMUALAIKUM

actually aq dah baca entry hang...yaa,,memang aq dok ushar lagi hang punya blog..aq nak ushar facebook hang dah tak bleyh,,sebab buah hati aq dah remove hang...aq pown tataw dy buat macam th,,tapi aq yakin dy ada sebab dy sendiri..untuk pengetahuan hang laa,,aq dah mula tawaq hati ngan hang sebelum dy mai lagi...yaa,,aq taw,,banyak dah yang hang korban kan untuk aq..hang cerita habeh kat membe membe aq yang hang selalu mai kat aq sebulan dua kali semata mata hang nak teman aq n tamau biarkan aq sunyi...yaa,,aq taw hang cakap macma tuh kat kawan kawan aq..memang hang banyak berkorban untuk aq...???then,,pengorbanan aq kat hang ada hang nak ingat...???memang aq tak banyak kuarkan duit macam mana yang hang buat...tapi pengorbanan aq yang lain..??ada hang nampak...???

hang bagitaw hang terima aq seadanya...tapi napa hang tak boleyh terima perangai aq yang sebenaqnya...??macam tuh ka yang hang kata hang boleyh terima aq..??aq rasa tak...hang sendiri taw yang aq suka berkawan...so,napa hang nak jeles ngan aq pulak...??napa hang nak jeles aq kuaq ngan membe membe aq especially yang laki...???perlu ka sampai hang nak maki maki depa...??apa hak hang...hang bukan suami aq lagi pown..napa hang nak control aq macam tuh...aq dah mula fed up ngan suma tuh..hang nak aq ikot cara hang,,tp hang pown tak leyh nak ikot cara aq...kalo dari dulu hang paham jiwa aq,,aq boleyh paham jiwa hang...

hang pown ada kata kat membe hang yang aq neyh bukan pompuan yang baek..so napa hang masih nak kat aq lagi..yaa,,aq ngaku aq neyh bukan pompuan yang baek...so,,tak payah laa hang susah susah nak runsing pasai aq...blah jaa laa...tak payah la hang nak kalut kalut pasai aq lagi..tanggapan aq kat hang dah berubah sama sekali..n hati aq tertutup terus nak tima hang buat kali ke dua dalam hidup aq..sebab aq taw,,ada owang len yang boleyh tima aq seadanya...perangai aq,,family aq,,kisah lama aq n segala galanya pasai aq...

kalau hang kata hang sayang aq,,hang takkan cari salah aq..hang takkan ungkit kisah silam aq,,hang takkan cuba untuk menjatuhkan aq...kalau hang dah buat suma neyh,,maknanya hang bukan sayang aq...hang tak reda n ikhlas dengan ketuan tuhan...dah laa,,aq dah penat...hang ingat aq tak taw pa yang hang buat kat belakang aq...???sudah sudah laa....kalo cam neyh cara hang nak tunjuk hang sayang aq,,aq rasa hang dah guna jalan yang salah...aq dah bahagia dengan kehidupan aq sekarang...even sekali pown aq terima hang dalam hidup aq,,aq cuma mampu sayangkan hang,,tapi aq tak mampu bagi cinta ngan hati aq kat hang...selama kita kaple pown,,aq tak penah cakap yang aq cinta kat hang sepenuh hati aq..aq tak penah ungkapkan kata cinta,,sebab aq tak rasa hadir perasaan tuh masa aq ngan hang...

takpayah laa hang nak harapkan aq lagi..kalo kata hang nak gelap kan masa depan aq,,n hang rasa cara tuh boleyh buat hang puas kaa,,,hang buatlah..tapi hang kena ingat,,aq da family,,aq ada ayah,,n aq da someone yang telus sayangkan aq...andai hancur hidup aq,,hang akan susul aq plak lepas tuh...neyh bukan ugutan untuk buat hang batalkan niat hang..aq cuma ingatkan...sebab hang masih belom kenai aq n background owang yang dekat ngan aq...sendiri kena ingat laa yang tuh...yang pasti hati aq bukan milik hang lagi....


0 rAhsiA: