BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Saturday, December 10, 2011

hidup aku : zaman kecik kecik aq- PART I

ASSALAMUALAIKUM sayang's!!!

sayang...?semua aq sayang...jangan risau...so far,,hari neyh aq terasa nak buat entry baru,,even aq da entry yang masih blom publish sebab aq jemmmm tengah jalan,,,idea zzzzuuuuupppp!!!!! H I L A N G....so,,di sebabkan perut aq kenyang yang amat sangat and aq ber"semangat" nak buat entry baru,then terus jari jari aq menari nari atas keypad neyh...ayat macam nak mapos...sastera baqqq hang..!!!tetiba terdetik hati aq nak tulis pasal aq cari pasal masa aq kecikkecik dulu...zaman aq kiut kiut dulu....zaman jerawat tak gamak nak singgah...

aq anak ke tiga dari lima beradik....aq da SOWANG ABANG,SOWANG KAK,SOWANG ADIK POMPUAN,SOWANG ADIK jantan  LAKI....hah..beruntung dak aq..???hahahhahaha..beruntung kaa...???tak taw laa,,semua owang cakap aq beruntung jadi anak yang kat "tengah tengah" neyh...complete..seriusly cakap,,masa aq kecik kecik dulu *masa neyh adik jantan aq tak dak lagi* aq dok rapat ngan abang aq....selalu dy backing aq..yang adik aq,,dy kamcing ngan kak aq..lepas abang aq masuk asrama,,aq asyik kena buli ngan kak ngan adik aq....jahat sunggoh lepa....berkomplot kenakan aq...ha laa,,protector aq dok jauh....jahat wooo....so,,aq laa budak paling cengeng dalam umah tuh....cissss...!!!aq sabaq gila ahhh masa tuh,,even hari hari aq  makan nasik berulam jantung,,berairkan air bateri..*owke,,aq muhong...jangan dok pecaya aq minum ayaq bateri..*

tapi lepas body guard abang aq neyh dok asrama,,dy pown komplot ngan adik beradik aq yang laen..lepa suka ejek aq...suka sakat aq.....al-maklumlah,,masa tuh aq sowang jaa,,anak pempuan yang paling gebu  gelap dalam umah tuh...dengan montel...rangka besaq,,so depa amik kesempatan neyh kenakan aq....jahat sekali lagi kena kat depa...even badan aq neyh besaq,,tapi hati aq neyh kecik...aq tak sampai hati nak lawan lepa...tak sampai hati nak baling parang bantai ka pa kat lepa...aq redha ja sambil nanges nanges sowang sowang....kekadang p men ngan membe membe sebelah umah pown kena buli....depa suka pukoi aq...balik sambil nanges nanges lagi,,mohon simpati puan emak...tapi puan emak wat derkkk jaa...dy just cakap,,
"len kali lawan balik....mak tak leyh masuk campur hal budak budak..."
dalam hati aq cakap,,
"asto yang mak lepa bela depa tuh boleyh pulak...."
sambil jerit jerit dalam hati...

aq ngan mak aq tak bopa nak ngam...aq ngan abah ja....depa hat len suma rapat ngan mak...depa slalu ejek aq anak abah...dari bang aq,,kak aq,,adik aq...suma rapat ngan mak...so,,bila time abah p kerja,,kami dok lepak kat umah tuh aq ,mula laa rasa tersisih..bukan depa tak layan aq....layan tapi tuhhh dy laa kan...bila kak aq,,adik aq dok atas riba mak aq,,mak aq marah tuh marah jugak..(letak kepala atas riba)tapi aq tak join...sebab penah satu hari tuh aq saja laa gedik gedik nak manja ngan mak....so,,aq letak laa kepala aq kat atas riba dy..ntah salah kat mana aq tak taw laa,,mak kata,,
"essshhhh..tepi tepi.....dah laa penat neyh...nak manja manja apa tak taw..."
memang laa nada mak aq cakap tuh sama macm dy cakap kat kak ngan adik aq...tapi hri tuh,,hati aq betul betul terasa....hahahhah..poyo's kan..???small matter maa..and lepas dari tuh,,aq dah tak dekat ngan mak dah...bila depa dok lepak lepak tuh,,aq p tengok tb sowang sowang..tak pown,,aq gtaw mak,,aq nak p kuaq main umah wani jiran aq...memang kekadang depa panggil aq join sekali,,tapi aq dah takut nak join sekali...

memang kekadang hati kecik aq,,teringin sangat nak manja manja ngan mak,,macam mana yang kak ngan adik aq buat...tapi aq jadi fobia..sampai laaa....tuhan jaa yang taw perasaan aq..betapa aq teringin nak manja manja...hahhahahhaha...tertacing pulok...=')..kekadang dudok sowang sowang nanges...cakap mak tak sayang fatin....mk pilih kasih....hahhahahhah....apa punya anak laaa....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.........TO BE CONTINUE........


ada kena mengena ka ngan entry aq?????


p/s : nanty aq sambung cita lagi...daaaa...

0 rAhsiA: