BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Thursday, December 1, 2011

in relationship : perlu kaa scandal skandal neyh...???

ASSALAMUALAIKUM youl'sss...!!!!

tergerak jari montok aq neyh nak "menghapdet" blog serabai aq neyh...sebab agak lama jugak laa,,jejari aq neyh tak sentuh keypad untuk update blog...bukan tak dak cerita nak story..banyaakk...tapi tu diaaa laa kan...asai nak start jaa,,idea zzzuuuuupppp!!!!DISSAPEAR...hilang....asto cmna aq nak hapdet nyaa...kan..??
so far,,tetiba tajuk neyh yang keluar dulu tok aq tulis entry aq...for the latest..aisemen....jemmmm...tuh pown,,bila membe aq ter"tag" nama aq dalam status mukabuku dy..bunyi status mukabuku dy lebih kurang cam neyh laaa..."apakah pendapat anda tentang skandal....???"

skandal neyh adalah sejenis jajan yang bentuknya lonjong lonjong..owke aq tipoo...kepala hantuk aq skandal tuh jajan....jawapan owang tak sekolah jaa neyh...actually,,fenomena neyh *tuuu diiiaaaa ayat* berlaku bila kita ada dalam satu perhubungan...and lebih merujuk kepada hubungan kelamin antara seorang lelaki dan seorang perempuan...haaaa....means,,skandal neyh macam owang ketiga dalam hubungan kita laaa...ada paham...??and selalunya jadi kat bebudak hingusan yang baru pandai nak sebut I LOVE U...haaaa...

selalunya owang yang pasang skandal neyh pendirian dy tak berapa naktetap...ataupon lebih kepada nak amik kesempatan di atas kesempitan jaaa...contoh aq bagi dari side owang pompuan...pesepa dedepa neyh tergedik gedik sangat nak pasang skandal bagai neyh...

1. NAK MENCARI KESENANGAN
maybe dedepa neyh,,dapat boyfie yang tak berapa nak berada...ajak dating pown naek bus...paling koman pown g dating naek moto kapcai...ngan helmet busuk...tapi disebabkan bercinta dah agak lama,,asto sebab sayang tamau break,,so dedepa neyh pasang lah skandal...sekurang kurang nya,,ada yang nak datang jemput dari tempat keja naek keta BMW,paling cikai pown kancil lah...that's why laa,,wujudnya skandal...kekadang muka mamat yang jadi mangsa skandal neyh bukan lebat pown,,,cuma duit dy ja yang hensem....haaa..tuuu ddiiiaaa!!ada paham..??

2.PAKWEK SELALU SIBUK NGAN KERJA @ WORKEHOLIC
workerholic neyh apa...???ho ho ho horlick yang dok buat minum pepagi tuh ka..??ha'ahh..betol lah tuh...betol lah tuh kau merepek....workerholic tuh owang yang dah ter"overdose" minum horlick...chaiiittt....hang percaya ka...??hahahahahha...jeemmm....workerholic neyh,,owang yang GILA KERJA...kerja 24 jam sehari,,7 hari seminggu..dy tak kira time...selagi dy nak keja,,dy keja...bila dah terlalu cinta dengan keja nya,,so,,,cik awex neyh mula laa terabai...disebabkan itulah aisemennn ayat aq..power..ngeeee cik cik awex neyh mula pasang skandal tanpa pengetahuan si pakwek...

3.MULA BOSAN DENGAN SIKAP PAKWEK
haaaa....yang neyh kena jaga jaga naa,,,wahai pakwek pakwek sekalian....jangan cuba buat si awex anda bosan dengan anda yer....tapi kalo aq la,,dah bosan nak pasang pasang skandal pa lagi...???tinggai jaa si pakwek tuh,,,cari jaa hat len...kan senang...hati sapa pown tak sakit....gtaw terang terang,,"i dah bosan dengan perangai u,,so i terpaksa tinggalkan u.."hah habeh cita....tapi bila dah pakwek tak mau lepas tuh yang jemmmm.....mula laaa,,nak sihir sana sini...ye dakk..???kekadang kita kena give and take..tak bleh nak bagi jaaa..tak bleh jugak nak amik jaaa...baru seimbang...nak kita paham jaa,,,dy tamau paham kita,,tak pown dy jaa paham,,kita tamau paham...sebab tuh hubungan jadi suram...

aq tamau explain panjang panjang..sebab aq taw bukan ada yang nak baca pown...hahhahah...kalo ada yang nak baca pown,,,mesti ramai yang malas nak baca entry yang panjang ber ela-ela kan...kan..kan..kan...???haaa...so,,aq sodokallahula'zim laaa noh.....see u next entry..!!!<3

0 rAhsiA: