BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Sunday, December 4, 2011

padan muka : DEACTIVE facebook

ASSALAMUALAIKUM hari yng carcamarba...



owke..mood aq sekarang tengah sedih,,tengah bengang,,tengah marah,,tengah tension *TENGAH TENGAH- takda kena mengena..owke...tolong ushar tajuk entry aq....haaa...tttuuuuu dddiiiaaaa....padan muka hang..!!aq dah deactive aq punya facebook...seronok aehh....seronok ka..???dak jugak...sebab aq terpaksa tinggai facebook aq yang dah membe membe suma taw....tekanan aehh...suma neyh bersebab...bukan aq saja saja nak deactive owke kawan kawan...SUMA NEYH SEBAB HAMBA ALLAH YANG SOWANG NEYH....aq dah tak dak privacy....nak kata dy tak dak facebook,,ada ja....asto nak mai  ganggu aq pa lagi..

aq taw,,dy tak leyh terima kenyataan lagi....dok STALKER aq,,ingat aq tataw ka...???dy tak leyh tima yang aq dah tak leyh nak terima dy...*aq taw,,dy akan baca entry neyh...so,,aq dah tak kisah...seriusly,,aq dah betoi betoi tawaq hati ngan hang wahai makhluk Allah oi....hang dah kacau hidup aq,,hang dah susahkan kerja aq,,hang dah kacau segalanya tentang aq..hang nak bengang ngan aq..???kalo nak ikotkan aq lagi bengang ngan hang...hang nak kata aq salah dalam semua hal...UP TO U!!!hang nak cerita kat blog hang....go on..!!!!i don't care...

bapa kali hang tukaq password aq..hang reset...hang nak tengok mesej mesej aq...plizzz laahh...jangan busy body sangat..aq dah ada kehidupan aq sendiri...tak perlulah nak buat amcam tuh...facebook hang pown aq tak sentuh,,hang nak kalot pa lagi pasai aq...hang nak kata aq neyh selalu salahkan hang..???terserah hang nak pikiaq apa...hakikatnya memang macam tuh...hang neyh,,sat cakap laen,,sat cakap laen....semalam,,aq nak log in aq punya facebook tak boleyh..n depa gtaw,,yang password aq telah ditukar pada jam 10.04 pagi..kira tak sampai sejam la...aq try bukak facebook hang...n dy tulis telah di tukar jugak dalam jam 9 lebih..


aq tanya hang..tapi hang kata apa kat aq..???hang tak buat...aq taw hang yang buat...tak dak sapa yang tingin nak bukak account aq selain hang..asto dok buat bengang hang kata aq tuduh tuduh hang...hang kata,,sekali owang buat jahat,,selamanya owang akan anggap jahat...memang pown,,tuh fitrah manusia..bukan aq saja yang akan pikiaq macam tuh...sapa saja,,n termasuk hang...hang bagi alasan macammacam kat aq..dah aq tak layan mesej hang,,hang antaq mesej kat aq lagi...hang antaq,,no fon...aq taw tuh password baru fb aq...aq boleyh bukak...tapi aq tak mesej kat hang...hang hantaq mesej lagi kat aq,,hang kata tak reti nak terima kaseh kaa...???apa punya owang..hang cakap cmtuh...

hang nak aq terima kaseh kat hang....kononnya aq dah terhutang budi ngan hang la...padahai hang yang punya kerja suma neyh...owke fine,,aq tima kaseh kat hang..tapi aq tak ikhlas...!!*titik...aq dah fed up ngan hang...aq mintak password yahoo aq..tapi hang kata hang tak taw...hang kata,,membe hang yang buat bagi dapat pasword tuh...tak pakai address yahoo..hang ingat aq nak percaya...nope!!pas aq tima kaseh kat hang,,aq tak mesej hang,,hang mesej lagi kat aq...hang kata,,kat yahoo tak dakpa pown...so,,tak yah laa password...nanty hang boleyh tengok wall aq...betoi dak..??so,,nampak sangat laa yang hang tukaq password aq tuh...!!siallahhh!!!

aq bengang neyh...!!!!hang taw dak,,,email tuh aq pakai untuk UiTM punya system,,urusan bank,,ptpn bagai...nak buat assignment pown aq pakai email tuh....lect akan hantaq melalui email aq...kalo senang senang jaa aq boleyh p tukaq,,aq tak heran...hang betoi betoi dah buat masalah kat aq..memang hang nampak remeh..tapi bukan pada aq...sekarang neyh,,aq dah deactive aq punya fb..so,,tak kalut dah hang nak bukak fb aq..hang boleyh bukak fb hang...TERIMA KASEH la weyh....

p/s : tak payah amik taw pasai aq dah....AKU BAHAGIA SEKARANG


0 rAhsiA: