BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Saturday, January 7, 2012

wishes : happyBIRTHDAY--->>sweet 20th !! (PART II)

ASSALAMUALAIKUM..

owke,,neyh entry ke-2 aq untuk hari neyh...memang mood rajin sedang aktif neyh....actually aq tak mau panjang panjangkan entry aq kali neyh...sebab..sebab....aq banyak keja laen lagi nak buat...owke..??harap maklum...dan dan....dannn...entry neyh khas buat sowang lagi teman aq yang sambut ulang tahun kelahiran untuk yang ke 20 kalinya...hahhahah..yea sowang lagi membe aq dah tua owke...dan dann,,entry neyh SPECIAL untuk 

----------->>>>> NURUL QURRATU 'AINI bt MOHD KAMAL

sorry saya curik pic awak


aq kenal dy neyh masa aq sekolah rendah lagi...kami dok dalam kelas darjah 6 yang sama...tapi dy neyh pelik sikit masa aq mula mula kenal ngan dy...dy neyh tak banyak cakap...n dalam kelas aq tuh dy dok sowang sowang....tak dak membe...jarang laa nampak dy dok buat bising...n kalo nak bising pown tak bleyh nak kalahkan group "otai" kalo sembang ngan dy,,dy akan kata aq laa otai nya...serrr....whateverlah...hehhehe...masa dy sekolah rendah,,time kanak kanak ribena lagi,,dy neyh nerd sikit....diam jaa...owang kata A,,dy A owang kata B,,dy pown B laa....

then masuk sekolah menengah...dy sekolah ngan aq..mula mula aq tak perasan sangat...sebab dulu kan tak berapa nak rapat...n dy pown bukan sekelas ngan aq...hahahhaha...disebabkan kami dok 1 hostel jaa kami boleyh nak rapat....hehhe....sebab prep sekali,,makan sekali...tapi besa besa jugak....dy neyh hebat...nak taw PMR dy berapa...???5A weyh..jangan memaen...terer bak hang...!!dy kalo bup nak tolong kawan,,cukup laa tak berkira..tuh pown kalo dy tak meluat ngan owang yang nak mintak tolong dy...=P

n dy selalu support aq....heheheh....jenis dy neyh,,dy akan buat apa pown sampai dy boleyh...even benda tuh tak penting sangat pown...tak penting bagi aq...contoh nya kiub yang warna warni uh....sampai dy buat formula sendiri laa nak buat benda tuh sampai buleyh....kalo aq,,memang tinggai awai dah..sebab tuh sampai laa aq tak reti....dy neyh sangat laa cekal dalam kejar cita cita dy....n aq tabik ahhh kat dy...!!sebab..sebabb..sebabb aq tak mampu jadi macam dy....

dy kalo hampa nak mintak tolong,,dy akan tolong selagi boleyh...tapi kalo dy nak test ka,,nak exam ka,,jangan kacau dy nahh..satgi debik dy bagi...hahhahahha....n dy sangat cekang dalam explore benda benda yang baru....benda benda IT neyh....apa apa aq selalu tanya dy laa..kak aq pown selalu tanya dy sal IT bagai neyh....exam result aq,,dy laa owang first yang taw....aq cukop malas nak tengok...so,,aq soh dy tengok..bila aq down,,dy laa slalu suntik semangat kat aq....bangga gilaa aahhh ada kawan macam neyh....yang paling penting dy neyh bukan jenis yang lupa daratan punya manusia...dari mana dy mai,,dy akan ingat benda tuh....dah laa tuh sembang sal dy....yang paling penting dy dah KURUIH sekarang neyh...!!!waaaa....jeless owke...!!harap maklum...apa pown dy memang 

haaa...kan..??dah kuruskan...???

SEMPOILAH...!!!!


DEAR QUE,,

happyBIRTHDAY dear..may Allah bless you...semoga Allah murahkan rezeki dan panjangkan umur...semoga hidup anda diberkati juga...yang penting jangan pernah lupa kat aq...aq tak dak hadiah nak bagi,,so aq sediakan entry neyh SPECIAL untuk tatapan hang sebagai hadiah yang paling BERHARGA untuk hang....owke..???=D hang tetap kawan aq kan,,walau macam mana aq sekali pown kan..???i hope so...i love u fren...!!!

                                                                                                                                      LOVE,
                                                                                                                                  FATIN RUSLI

0 rAhsiA: