BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Friday, January 6, 2012

wishes : happyBIRTHDAY--->>sweet 20th !!

ASSALAMUALAIKUM...

wowowoowo..pejamcelik pejam celik dah masuk 2012 dah...aiyokkkk....cepatnyer...rasa minggu orientasi kat sekolah dulu pown dok terasa g sampai saat ne..actually dah masuk 6 JAN 2012 dah...hope masih belum terlambat laa kan nak wish happyNEWYEAR kan...selamat datang 2012 dan selamat tinggal 2011..i hope,,this year will be better than last year....hehhehe..
STOP!!
enough 4 intro...coz i have another thing which is more important...

XXXXXXXXX
saya punya sorang kawan...maybe pada luarannya owang tak nampak kecantikannya...tapi bagi saya,,beauty of a woman come from inside....dan saya akui dari segi dalamannya,,sangat indah,,sangat cantik...buta bagi mana mana lelaki yang cuba sakiti hati dy...dan ia akan menyesal seumur hidup...seriusly i said..!!once u get her,,dont try to hurt her...!!REMIND that....perangai dy sangat buat owang senang tok selalu dengan dy..begitu juga saya...saya selesa tatkala saya disisi dy...dari segi dy bercakap,,dari apa yang dia tuturkan,,dari cara dy berfikir,,dia sangat menjaga,,supaya tak dak hati yang terluka dengan apa yang dia ucapkan...

saya kenal dengan dy,,masa sekolah rendah lagi...kami satu sekolah..cuma kelas laen laen...so,,saya tak berapa nak rapat dengan dia...sampai laa kami sekolah menengah,,kami di takdirkan sekali lagi untuk berada dalam satu sekolah yang sama....sekali lagi,,kami tak di tempatkan dalam kelas yang sama...kami cuma berkongsi sekolah,,kantin,,toilet,,asrama,,kelas prep,,dan dewan makan yang sama,...saya *naek pelik plak pakai saya neyh..tukaq tukaq...*saya akupown tak perasan sejak bila kami boleyh jadi rapat....dan dari situ aq mula kenal dy...aq tawu sikit sikit background family dia...

dari apa yang aq tawu,,dy sangat sangat sangat tabah owang nya...sangat hormatkan owang tua,,dalam erti kata laen,,PATUH laa....tak pernah nak bantah...susah gila nak tengok pempuan macam neyh sekarang...baguihh peribadi dy......selama aq kawan ngan dy,,mna penah dy bahasa diri dy aq ka,,bahasa diri aq hang kaa...tak pernah lagi laa...aq jaa dok hang aq ngan dy...hehheh...dy panggil nama ja...ades...aq dah besa,,nak panggil pakai nama pown,,rasa macam nak ber"simpoi" simpul urat lidah aq....dulu masa sekolah,,dy neyh malas sikit nak belajaq...macam aq,,cuma nasib aq lebih baik...but,,dy tak pernah nak putus asa...dy cuba masuk form 6...tapi tak leyh nak go...so,,dy berenti...then,,dy cuba cara laen...mungkin dy dah dapat kesedaran yang ilmu neyh penting...

tak dak ilmu,,kita tak kemana...kan..???dy apply ACMS...(kalo salah sorry..)amik course nursing...wohhh..tabik lerhh...aq pown tak mampu nak amik course tuh...tapi dy try jugak...at first dy tak gtaw kat membe membe dy,,termasuk lah aq...maybe dy merendah diri or what ever aq tataw lah...at last dy dah nak g sana baru dy gtaw aq....mula mula sentap,,tapi AQ GEMBIRA untuk dy...n dy dah sampai ke tahap neyh...dy lebih matang dalam buat keputusan...baguih laa....aq harap dy berjaya,,n bila dah berjaya satu hari nanty,,dy tak lupa aq kat sini....owke...ehhh,,dari tadi dok sembang aq dok cerita pasai dy aq tak gtaw nama dy kan...nama dy NUR ALWANI BT ROSLI...kami kongsi nama bapak..hahahhaha....just over nak gtaw owang....hahaha...

so,,4 today,,6 JANUARY 2012,,aq nak umum kat semua semua rakyat jelata,,hari neyh adalah ulangtahun WANI yang ke 20 !!yeaaayyy,,,!!!dia dah tua...!!!wani hang dah masuk 20 taun ..

DEAR ALWANI,,

                  happyBIRTHDAY...semoga Allah murahkan rezeki,,panjangkan umor...semoga diberkati hidup dan di percepatkan jodoh..hehehe...jangan pernah lupa aq...aq sentiasa doakan kejayaan hang didunia dan diakhirat...aq juga berterima kasih kat tuhan sebab jadikan hang sebagai salah sowang kawan aq yang tak pernah putus tolong aq...sekali lagi happyBIRTHDAY.....

                                                                                                                                             LOVE,,
                                                                                                                                           -FATIN-



ne kawan saya NUR ALWANI ROSLI

0 rAhsiA: