BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Wednesday, February 29, 2012

tetiba nak tulis menatang alah neyh kat HANG

ASSALAMUALAIKUM

dok tak dok,,neyh entry ke dua aq untuk hari dan tarikh neyh...selalunya time neyh aq busy nak pi kelas(chaihhh sembanggg!!!),,tak pown busy nak p turun training..memandangkan aq tak dak keja nak buat,,so,,aq buat entry neyh...nak start lagu mana pown aq tak taw...aq tak taw sama ada hang masih follow aq punya perkembangan atau dak...tapi ikhlas dari hati aq,,aq still ikot perkembangan hang...tapi semua bersebab..tak dak benda atas dunia neyh kita buat tak bersebab..yer dak...??

********

actually,,sori lah kalau cara aq neyh nampak macam aq busy body pasal hang...ya la,,hang laa neyh pown dah jarang on9,,dah tak update blog...tak macam dulu...HAHA...sebenaqnya,,aq dok tunggu gak entry entry baru daripada hang...just nak taw,,hang punya life went smoothly or not...tuh jaa..alhamdulillah aq tengok semua berjalan lancar jaa,,lepas aq tinggai hang secara mengejut...maybe at the first hang tak bapa boleyh terima...aq taw,,sebab hang takowt tak dak yang mau kat hang...mungkinla....tuh just from my side...tapi,,owke laa,,tak sangka dengan secepat neyh hang boleyh cari pengganti aq...yang lagi baik dari aq,,yang kisah pasal hang n yang paling penting lagi segak dari aq...

aq taw,ada yang lebih baik yang boleyh jadi peneman hang..yer dak..HEHE...aq tumpang bahagia kawan...(ehh,,hang anggap aq kawan hang ka..???)seronok aq tengok status fb hang...dah da yang baru wuu..lepas neyh boleyh p dating laa...tak payah nak berulang jauh jauh dah..yer dak..??aq just doakan hang bahagia...nanty nak kenuri jangan lupa post kad kawin kat aq nah...aq nak jadi pengapit...HOHO..

apa pown aq nak mintak maaf atas apa jaa yang berlaku...maaf lah,,hati aq tak boleyh nak go jauh jauh dengan hang...aq mintak maaf sebab buat hang derita sat....maybe hang seronok tengok keadaan aq sekarang...seronok tengok aq derita...tapi jauh kat hati aq,,aq tak boleyh tengok hang dok sedeyh sedeyh...even kita tak macam dulu,,aq still anggap hang macam kawan kawan aq...tapi hati aq cuma ada kat "dia" sorang ja...HEHE...aq mintak maaf jugak dengan apa yang dy dah buat kat hang..tapi aq taw,,dia bukan jenis macam tuh..dia ada sebab dia sendiri...aq harap hang maafkan dia...aq jugak harap hang tak dak dendam dengan aq...aq just doakan hang bahagia,,cepat cepat kawin,,dapat anak,,and hidup bahagia...





apa pown tima kaseh laa weyh,,sebab pernah hadir dalam hidup aq...tolong aq time aq susah...perabih duit kat aq...actually aq bukan tak pernah hargai semua tuh...bukan aq tak kenang budi..tapi apa yang aq buat untuk kebaikan kita jugak...kalau kita buat baik kat orang,,Allah akan balas yang baik baik jugak untuk kita..buktinya,,life hang dah happy sekarang...maybe masa aq belum sampai..hang pulak doakanlah aq ngan dia,,cepat cepat jodoh...HAHA..macam hapa lagi permintaan...terima kasih jugak duk usung aq ngan kawan kawan aq merata...bawak p sana p sini...dan terima kaseh jugak sebab ingat besday aq..HAHA..terharu siott....!!!aq harap hang boleyh lupaka aq...(ehh,,hang ingat kat aq lagi ka..???HAHA)tuhh dia,,punya perasan hang fatin oi...!!!orang punya bahagia laa..mana nak ingat kat hang dah.....cchhiiiuuuuuu..!!!apa pown,,
ALL THE BEST..!!

********

sebenaqnya aq da benda nak gtaw dalam entry neyh..tapi aq tak taw macam mana nak tulis..HAHA...maybe sebab banyak benda yang kita buat sesama dulu....takpalah..aq simpan dalam memori aq sudah laa...takkan semua benda aq nak cerita...aq just boleyh simpan kenangan,,and aq teringat lagi ayat hang yang last,,,
hang cakap hang takkan cari yang laen,,and takkan kawin selain daripada aq...HAHA..aq nak tergelak pown ada..lepas neyh,,kalo jodoh hang tak panjang dengan sesapa,,jangan cakap lagu tuh,,,sebab hang tak mampu...adui yer pown....

HAPPY ALWAYS KAWAN...!!!

0 rAhsiA: