BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Friday, March 16, 2012

neh aku nak habaq kat hang neyh

ASSALAMUALAIKUM

owke owke...mintak perhatian nah wahai encik PBK1288...neyh sekali lagi aq tulis untuk hang...neyh neyh aq nak habaq,,neyh blog aq,,so,,itu hak aq,,aq nak tulis apa pown...kalo hang suka baca blog aq hang boleyh tekan button "LIKE"(tuh pown kalo boleyh like) kalo hang tak suka hang boleyh REMOVE/BLOCK aq...(kalo boleyh habaq kat aq,,aq pown nak block blog owang len...)nahhh...

********
neyh,,untuk pengetahuan hang laa kan,,pas apa yang hang post kat entry hang ri tuh,,aq dah STOP follow hang dah pown..tapi di sebabkan kat blog neyh tak boleyh nak UNFOLLOW,,so aq tak upaya dari tengok entry yang hang update...aq tak mau baca sebenaqnya,,tapi hati aq,,bagai dihantuk hantuk kat darah buat aq jadi excited nak p blog hang untuk baca apa yang dah post...

neyh en.PBK1288,,apa yang aq cerita,,yang ada kaitan ngan hang,,just aq ngan certain person yang taw ja yang boleyh detect yang aq tengah cakap neyh memang pasal hang...sebab aq tak mention nama hang pown kan...hang ingat aq nak sangat kaa cari pasai neyh...???eeiiiiyyyuuwwww....malas..!!!baek aq buat benda alah laen...yang kuat,,si sorang lagi tuh bukan aq...aq pown tak mintak dy balun hang...hang tak taw yang aq dok berkelai dulu,,sebab aq dok backing hang....chaihhhh...!!!hang apa taw,,bukan hang dengaq,,bukan hang nampak....bagi hang,,aq jaa teruk..yer dak..???

aq taw sebab apa hang marah..sebabnya,,aq mintak clash ngan hang and hang ingat aq da si sorang lagi tuh..kan kan kan kannnn...???jangan tipu...!!!tipuu dosa,,masuk api neraka....!!pastu aq taw sebab apa hang dendam ngan aq sikit yang macam hang kata tuh,,sebab si sorang tuh dah balun hang....hang tak taw apa yang aq rasa saat tuh...kat mata hang,,hang nampak aq seronok macam nak mampos laa kan...tapi,,dalam hati aq neyh sapa yang taw...mak aq pown tataw,,hang taw dak...haaa...hang bukan taw....

pasal mintak maaf kat blog neyh,,neyh salah satu inisiatif aq untuk mintak maaf sebab nak jumpa atau mesej hang mungkin mustahil...n maybe cara neyh tak berapa sesuai,,tapi sekurang kurangnya,,aq da jugak kan usaha nak mintak maaf...asto hang nak aq mintak maaf cena en.PBK1288..???bawak tepak sirih ngan bunga teloq..???*melawak*panas hati laa tuh ngan aq....hermmm...takpalah..*redha*..yaa aq taw hang taw aq macam mana..hang taw cerita aq,,hang taw sapa aq,,hang taw salah silah family aq...mungkin pada hang aq neyh pompuan yang teruk...ahh...terserahlah..manusia mana yang tak buat silap...kann..????tak paa,,aq terima..!!

n for the last,,tenkiu sebab doakan kejayaan aq...doakan aq dapat mas....HAHAHHAHA...ingat jugak hang kat aq nohh....urlppp!!!owke sori,,aq over lebih...tapi suka hati aq laa..bukan aq kacau bulu sesapa pown....boooo....!!!dah laa,,satgi hang kata aq neyh dok stalker hang pulak....perasan femes aaahhh tuhh,,owang dok cerita pasal dy....weekkkk!!!! =P...perasann! perasan! perasaannnn...!!

k ah,,pas neyh aq tak cerita dah pasai hang...!!!hang pown tak payah laa dok tulih pasai aq kat blog hang yang aq decorate cumil cumil uhhh....satgi,,aq punya tangan laju nak balas entry hang tuh...aq jadi teruja bila owang dok cerita pasai aq...!!!!HAHAHAH...urlpp!!!*overdose*



kecil kecil cili api,,
kecil lagi semut api...
kelip kelip ku sangka api,,
kalau api mana putungnya,,
hilang ghaib ku sangka mati,,
kalau mati mana kuburnya....


haaa tuhhh diaa...!!!aq pown pandai pantun nah....HAHA...satu lagi,,domok hang eh..??kalo nak nanty aq pulang balik....=_="


jangan perasan yerkk..!!!

0 rAhsiA: