BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Sunday, March 25, 2012

PBK1288 : jangan terlalu berharap

ASSALAMUALAIKUM..

aq tak taw macam mana nak start entry kali neyh...tapi aq rasa aq kena tulis jugak...actually,,entry neyh untuk someone yang dok follow aq...sebelum neyh aq follow blog hang..and sampai hari neyh pown aq still follow...one day tuh,,aq tulis entry about hang,,tapi hang kata,,kalo aq nak follow,,just follow and tak payah nak tulis pasal hang kat blog aq...owke fine,,aq hormat apa yang hang nak..so,,aq malas ahh nak cerita pasal hang..but now,,hang nak aq cerita pulak pasal hang..entahlahh,,aq bila sekali owang dah cakap gituh,,aq dah pateri dalam hati...sebab tuh owang dulu dulu bok kuaq pepatah,,

"terlajak perahu boleh di undur,,terlajak kata,,buruk padahnya"

******

sebab apa aq jadi macam neyh tuh tuhan ja yang taw...aq pown kekadang konfius dengan diri aq sendiri...once owang cakap  owang tuh tak suka aq,,sampai bila bila aq akan anggap macam tuh...pasal hang kata,,aq dah ludah jilat balik..nope...aq bukan jenis tuh...tapi tak pa la,,pandangan hang dah macam tuh kat aq,,takkan aq nak kata,,"hoi jangan kata aq macam tuh nah...hang bukan taw aq macam mana..??"yer dak...lantak lah,,sikit pown tak jadi kudis kat aq...

actually masa tuh aq just nak kita jadi kawan...bukan aq nak mintak hang mai balik kat aq lepas aq dah clash ngan mamat tuh...hah CLASH???yup,,i'm single now...mungkin bukan jodoh aq...ahh,,lantaklah...hang seronok lah aq jadi macam neyh an..hang sendiri cakap,,satu hari nanty aq akan terima atas apa yang aq buat kat hang..tapi aq taw,,neyh adalah perancangan Allah  yang terbaik untuk aq...so,,aq dah dapat...=) takpa aq redha...and apa yang aq buat,,aq rasa adalah yang terbaik..n see,,now aq selesa ngan life aq sekarang...dan 
I CAN LIVE WITHOUT MAN yaw...!!!

aq makin tabah sekarang...maybe,,handfon aq sekarang dah tak bunyi kerap macam dulu,,tak dak owang nak mesej...bateri handfon aq pown boleyh tahan sampai 2 3 hari...aq tak mesej ngan sapa...kredit aq pown tahan dekat seminggu..HAHAHA...sempoi kowt...and mungkin sekarang neyh tak dak sapa nak bawak aq jalan jalan,,g tengok wayang,,lepak kuala,,g makan makan and what so everlah...tapi aq tak kisah...aq taw aq still bleyh survive even kat arau neyh yang ada just C-mart  yer....*alahai,,kesiannya budak yang study kat arau neyh*tapi bersyukurlah,,sekurang kurangnya boleyh save bajet kan...

pasal blog hang yang aq dah tukaq segala macam tuh,,tu aq buat ikhlas,,and aq tak mintak apa apa pown,,and tak dak maksud laen...aq tolong hang just sebagai kawan...itu jer....so,,hang jangan salah paham pulak...dah hang mintak tukaq kan..takpa laa,,nanty hang free hang belajaq laa buat sendiri..kita kalau kita dok mintak orang jaa tolong buat,,sampai bila kita tak taw..kan..??=) by the way,,thanx untuk entry entry hang tulis untuk aq tuh..aq appreciate suma tuh...and sorry aq tak reply mesej mesej hang,,ya,,aq belom bersedia...aq fobia,,aq takut...takut benda lama jadi lagi...sepanjang aq bercinta,,neyh laa first time aq jadi fobia...aq tak leyh lupa apa yang jadi depan mata aq,,aq tak leyh nak padam atas apa ja yang jadi kat aq sepanjang kita kenai tambah tambah masa kita tengah krisis dulu...n tuh laa first time aq naik turun balai...gila..!!tuh pown family aq tak taw...kalau taw,,mati aq....

so,,aq tak mau hang taruh harapan kat aq...and terima kaseh sebab masih setia nak tunggu aq...tapi,,aq rasa tak perlulah nak tunggu aq...bukalah hati hang kat pempuan laen...bunga bukan sekuntum kawan...aq neyh tak lah baik sangat..cantik apatah lagi..tapi aq sekarang tengah belajar untuk menjadi yang terbaik..aq nak ubah lifestyle aq...aq harap hang paham aq..dari dulu lagi aq dah bagitaw hang...actually,,bukan aq tak hargai hang,,tapi aq tak boleyh nak accept sesapa lagi buat masa sekarang..cukuplah hang anggap aq macam kawan biasa hang and tak lebih dari tuh...untuk contact balik ngan hang aq still tak bersedia lagi,,biaqlah,,masa yang tentukan semua neyh..aq tak mau ada lagi hati yang terluka sebab aq..and aq tak ready lagi untuk any relationship...ada lagi pempuan yang lebih baik untuk hang..apa pown

:AKU HARGAI HANG KAWAN:


0 rAhsiA: