BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Saturday, June 30, 2012

SUKMA XV PAHANG

ASSALAMUALAIKUM

jam dah dekat pukul dua..tadi layan cita chipmunck *ntah betol,ntah tidak aq ngeja* pastu basuh baju,,sidai  baju suma...petang tadi mak ada kol tanya sihat ka dak,,asto dy gtaw yang abah dah nak kuaq 40 hari...tinggai dia sorang sorang....alahai..sian nya..kalau laa boleyh aq dah bawak mak mai sini laa...dalam dok ralit ralit,,ada satu iklan yang buat aq kembali tersedar..."kejohanan sukan malaysia XV PAHANG" dah tak lama...

*******
batuk dok still macam neyh lagi..actually esok aq dah kena persiapkan diri untuk kem pemantapan di IPG,PERLIS untuk 3 hari then terus bertolak ke pahang berperang..!!!wargghhh...!!!nak kata ready tak sangat,,nak kata tak ready pown tak jugak...ntah laa...apa pown yang jadi,,aq kena 100% bagi komitmen untuk game kali neyh..habes jaa sukma,,kalo aq still ada rezeki aq main untuk karisma plak...tuh pown kalau ada rezeki...

kalau tak dak,,aq rasa aq cuci tangan jerlah....by the way...insyaAllah 4hb JULAI 2012 kontinjen kitowang akan bertolak ke sana...kontinjen lain ada yang dah gerak pown ke sana...ada yang lambat lagi...seriously aq rasa seriau gila kowt....ntah aq boleyh buat kaa tidak...

apa pown,,aq harapkan aq dapat bawak balik 1 pingat untuk aq buktikan kat orang orang yang selama neyh "menyaport" aq dalam sukan neyh...aq dah korbankan aq punya kelas untuk sukma neyh,,jadi aq perlu lakukan sesuatu supaya pengorbanan aq neyh aq rasa berbaloi...aq tak mau jadikan benda neyh something yang sia sia...aq nak buktikan kat mak aq,,ayah aq,,kakak aq,,adik adik aq,,abang and kakak ipar aq,,even aq tak boleyh berjaya dalam akademik,,aq boleyh cipta 1 kejayaan melalui sukan...

mungkin kebolehan aq di sini...apa pown,,aq kena berjuang habes habesan....*semangat* aq kena pikiaq balik,,dengan susah payah aq training selama neyh,,sakit sana sakit sini,,susah susah cari lecturer,,turun naik jumpa KP just untuk mintak pelepasan dari menghadiri kuliah...aq kena bawak hasil...

apa pown aq pohon doa dari kalian untuk sama sama mendoakan kejayaan aq dalam sukan neyh...doakan aq agar terhindar dari segala kecederaan yang serius,,dapat ketua juri dan wasit yang telus,,yang amanah,,yang adil dalam menilai setiap permainan aq nanty...sumpah aq cakap,,,getaran tuh,,debaran pertandingan tuh aq dah rasa...kekuatan aq jugak datang dari kalian..kalau untuk pra sukma dulu aq bawak balik perak,,kali neyh aq nak bawak balik EMAS untuk negeri perlis...bukan saja untuk negeri perlis,,untuk coach aq Cikgu Shafii,,Abang Eddy yang selalu push aq,,yang tak pernah jemu bagi teknik kat aq untuk menjadikan aq insan yang berjaya...kejayaan aq jugak untuk mak ayah aq,,keluarga aq dan jugak kawan kawan aq...

AKU BOLEHHHHHHHH...!!!!!









0 rAhsiA: