BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Wednesday, July 4, 2012

ABNORMAL

ASSALAMUALAIKUM

hari neyh aq training silat sampai kol 11 malam jaa..then terus gerak g tengok movie...tapi tak sampai separuh jalan,,ada membe aq yang dah ajak balik...sebab depa nak kena masuk hostel...sebab tuh nak kena masuk awai sikit..maklumlah..sebelum neyh training buat kat UiTM PERLIS ja...kali neyh buat kem kat IPG...neyh kira last preparation sebelum game SUKMA start laa...sampai umah terus bukak TV tengok "kilauan gading" dari MSN JOHOR...semangat nak g SUKMA neyh terus naik untuk level yang higher..!!perghhh..!!wa cakap lu...HAHA..then,,bukak tweet ngan facebook aq ternampak pasal 1 benda neyh...then aq rasa nak tulis..pasal...................
* baca laa sampai habes..
wink wink..!!(^__~)(V)

******

lumrah dan fitrah kita sebagai manusia neyh di ciptakan mempunyai hati dan perasaan...rasa ingin di cintai,,menyintai,,di kasihi,,mengasihi,,di rindui,,merindui,,di hormati menghormati...itu NORMAL....tambah tambah lagi untuk pasangan yang berlawanan jantina...maksudnya,,seorang perempuan,,merindui seorang lelaki,,seorang lelaki meyintai seorang perempuan..juga bagi yang sama jantina...seorang wanita merindui seorang wanita,,seorang lelaki menyintai seorang lelaki..haa..!!!itu abnormal....tapi boleyh jadi normal,,bila niat kita tuh betul...maksudnya,,kita menyintai SAHABAT kita...yang menjadi ABNORMAL tuh,,bila perasaan itu di salah niatkan...contoh..sepatutnya,,cuma sebagai seorang sahabat tapi di anggap sebagai "pasangan"...ehhh..takkan itu pown tak paham...hadui nyerr pown..!!

owke,,senang cerita hubungan songsang...ehh..tak paham jugak..LESBIAN??GAY???paham...hamboi,,hoktu mu derah...!!!LES neyh hubungan yang terjalin di antara perempuan dengan perempuan...GAY neyh yang sebaliknya...LAKI syok kat LAKI...punohhh!!!

aq tak tahu apa yang ada dalam pemikiran depa...setahu aq laa,,generasi Y neyh lebih advance dari generasi X...dari segi education,,kita lagi educated...tapi pemikiran,,tingkah laku,,langsungg tak macam orang yang berpelajaran...astaghfirullahhal'azim...mintak di jauhkan...seolah olah si pelaku neyh tak ada pegangan agama..nak kata aq neyh baik,,taklah sangat,,nak kata jahat pown,,taklah jugak..tapi aq cuba untuk menjadi yang terbaik..insyAllah...bukan kita tak tahu,,benda neyh dilaknat Allah....aq yakin 95% dari kita neyh mendapat didikan agama..even tak lah macam sekolah pondok,,tapi cukuplah untuk kita membezakan yang mana baik dan yang mana buruk...mustahil dulu masa sekolah darjah 1 2 ustaz ustaz,,ustazah ustazah tak pernah cerita kat kita pasal nabi nabi...kan...????tapi kalau tak ada tuh,,wallahu'alam laa kan...

aq still ingat lagi msa aq darjah 3 @ 4 aq tak sure,,ustazah ada cerita pasal nabi setiap kali sebelum kelas mula...sampai kita tingkatan pown,,dalam buku agama teks ada cerita pasal nabi2...kalau tak salah aq,,zaman nabi lut dulu pown pernah jadi peristiwa neyh...senang cita zaman nabi LUT neyh mereka mengamalkan homoseks atau pown seks sejenis...and lastly,,,negeri mereka neyh Allah taala terbalikkan..masyAllah,,sesungguhnya perbuatan tuh sangat dimurkai Allah dan dilaknat...nabi pown tak mau ngaku umat...

tapi dah cinta...orang selalu cakap,,cinta itu buta dan boleyh membutakan...msalahnya sekarang salah cinta tu ka..???cinta kaa yang harus dipersalahkan atau kita..??tepuk dada tanya iman laa..actually aq penah laa kawan ngan sorang pengkid neyh...dy ada awex aa..then aq pernah laa sembang sembang pasal hubungan dia ngan awex dia tuh..kononnya laa...dia sanggup ride moto dari perak ke KL semata mata nak tengok awex dia...selalunyalah kan..pengkid neyh dia caring orangnya...loving,,romantik...dia taw laaa apa yang perempuan nak..mana taknya...dia pown perempuan secara hakikatnya,,tapi dia dah tersalah pilih jalan....nauzubillah...


aq harap laa....orang orang macam depa neyh,,dibukakan pintu hati,,di beri rahmat dan hidayah supaya kembali ke pangkal jalan...semoga depa depa neyh tak terlambat untuk bertaubat...punca depa jadi macam tuh sebab depa ketandusan kasih sayang dari orang yang sepatutnya...




0 rAhsiA: