BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Wednesday, July 18, 2012

mengapa "sejenis" jadi pilihan??

ASSALAMUALAIKUM

actually semalam baru aq sampai di bumi ARAU dalam pukul 11 lebih selepas hampir dua minggu aq berkampung di PAHANG dan meninggalkan kuliah dengan jayanya...*sumpah bluurr masuk kelas besok..*buat apa aq p sana..??ermm aq terlibat ngan SUKMA yang ke-15...sebab tuh aq dah lama tak on9 lagi lagi nak update blog...aq tak bawak lappy p sana..memang tak sempat laa kalau nak bukak pown..takpala,,aq cerita pasal sukma di laen entry...

*********

apa gempak sangat entry aq kali neyh sampai hempa suma kena baca neyh...opss.!!aq tak paksa sesapa untuk baca...u feel free to read my blog...tenkiu...(^______^)(V) *senyum sampai ke telinga!!hamek kau!!*sekali lagi entry neyh ada kaitan dengan entry aq sebelum neyh.------>>DI SINI..aq malas nak panjang panjangkan cerita sebab aq taw mesti hempa pown meluat nak baca pepanjang neyh...sebab aq pown lagu tuh...mai tengok entry panjang panjang neyh lemaih perut...

actually aq fokuskan kepada pasangan LESBIAN,,sebab bebudak neyh adalah dalam kalangan orang pempuan supa aq....so,,aq taw laa sikit sikit kenapa depa neyh memilih untuk berpasangan ngan orang pempuan jugak....ne bukan sebab masalah orang pempuan kian ramai dari hat laki...apa yang aq cakap neyh just dari side aq...nak kata aq neyh banyak pengalaman hidup neyh tak laa jugak..tapi aq selalu dok ushar pe'el (perangai) orang sekeliling aq...so serba sikit aq taw laa...

bagi aq laa,,yang bukan jenis minat ngan orang pempuan neyh,,ataupun bahasa mudah paham,,hati aq masih untuk seorang lelaki..haaa tudddiiaaaa...paham dak..??paham dak..??siapa lelaki tuh tak perlu di tanya tak perlu di soal...tuh rahsia Allah...sebab aq pown masih tercari cari siapa...haaa tuddiaaa...mula kona kowt lain dah...

bagi aq laa,,kenapa depa neyh pilih hat sejenis ngan depa untuk jadi pasangan depa...first sekali maybe depa neyh dah fed up atau pun dah give up ngan kaum berlawanan jantina depa...contoh pempuan tuh pernah di kecewakan oleh ex boyfren dy ka..atau pun bapak dia mungkin penah sakiti mak dia depan mata dia,,atau pun laaa,,dia neyh tak dapat kasih sayang yang secukupnya dari pihak sebelah..mungkin laaa...tuh bagi aq...kalau nak taw betui kaa dak,,hempa sendiri bulih p tanya puak puak neyh...

actually pempuan neyh lebih taw apa yang pempuan nak..so,,depa akan treat pasangan depa tuh macam mana yang depa mau...kan...logik dak alasan aq...sepanjang aq hidup neyh laa,,aq dok nampak golongan pengkid neyh sangatlah care pasai dy punya "awexs"...then sangatlah setia...sanggup buat apa saja untuk happykan awex dia...serius...sebab apa aq cakap macam tuh,,even macam mana pown perwatakan dia,,kasaq dia ka,,brutal dia ka,,botak kepala sekalipun,,bengis mana pown,,dalaman dia masih ada sifat keibuan yang dah Allah anugerahkan untuk setiap wanita yang tercipta atas dunia neyh...

hempa rasa betui dak teori aq neyh....tapi bila di fikirkan balik ada betui dia...aq agi contoh lagi...tengok geng2 "sutun" a.k.a lelaki lembut..kenapa depa jadi macam tuh..??kebanyakan kes sebab dia tengok mak dia sendiri di zalimi si ayah neyh..jadi dia rasa kaum lelaki neyh kejam,,zalim,,tak berhati perut,,dayus..disebabkan depa tak mau tergolong dalam golongan neyh,,depa pilih untuk jadi yang sebaliknya...

tapi kalau aq laa,,buat apa laa nak jadi lembut yer dak...mau dok kena buli pulak laa lepas tuh...kan...haa laa dok elok elok keras,,tukaq jadi lembut...ahh jemm...cam mana nak lindung adik adik yang lain kalau diri sendiri pown tak terlindung...heermm..ntah laa..setiap manusia neyh pemikiran dia lain lain...so,,maybe depa ada sebab depa sendiri kenapa depa pilih jalan yang macam tuh...

tapi kalau laki pilih laki aq tak dak jawapan dia...sebab apa,,aq tak berani nak cakap,,n setakat neyh aq tak pernah lagi laa kenai ngan geng geng gay boy neyh...HAHA


0 rAhsiA: