BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
here i'm come...coklat manis try to give the best...follow me if u want...tenkiu...i really appreciated it..=)

here i come

how much u view..??!

Sunday, August 25, 2013

got it !

ASSALAMUALAIKUM

semalam g jenjalan alor star nak g tengok cita hantu yang orang dok sebut sebut ngat tuh- The Conjuring..sebelum tengok "The Conjuring"..singgah kat SENTOSA dulu..serius aku tak pernah sedar akan kewujudan mall tuh..actually mall tuh juai gadjet semata...dari service gadjet,,lappy,,fon dan menjualnya..haha..*ayat skema pulak rasanya..

then..dulu pernah mintak kat abah nak beli fon baru..masa tuh ternampak iklan SAMSUNG S-IV..and the best is,,i got it by yesterday..

lupa nak ucap TENKIU sesangat kat orang yang hadiahkan tuh..dapat lagi power bank..hadiah belated besday katanya..!! mula mula tuh tak percaya.. but now,,the gadjet on my hand right now..

THE FACT IS : AKU TAK RETI NAK GUNA MACAM MANA

(=_____________='') (!) sighh!!!

-SEKIAN-


0 rAhsiA: